Rr e Kavajes

miyuki

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

ku mi lal,ke qene ne belgjike gje ?
amon se dhe ktu te marrin shpirtin me formalitetet e tyre /pf/images/graemlins/frown.gif

Erison700

Forumium maestatis

Dojceeeeeeeeeeeee bye...bye...

wave.gif

I love new york

Primus registratum

hey Kavaja Street c'kemi :wave:
Hote ca ke ti mi lal qe je merzitur /pf/images/graemlins/frown.gif :kiss:

per ju te tjeret nje pershendetje te ngrohe :wave: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] Kom fryke se nuk mund te zgjidhet mrena dites ashtu sic thu ti dojce...

hoto shpresoj mos te jete ajo qe mendoj un... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
ajo qe thu ti + shtoji ne ca mbrroklla familjare..++++..shume gjojna te tjera /pf/images/graemlins/frown.gif

ladouce2005

Primus registratum

hoto mi shpirt leri problemet familjare per me te rriturit se do kesh vete plot kur te mbushesh moshen. te gjithe kalojme neper momente te tilla, s'ke ci ben. dhe pse mund te ndihesh e pafuqishme per te ndryshuar dicka, s'ke pse e vuan.
ale tani qetesohu se te kemi xhan e nuk duam qe ti te jesh e merzitur. ne me zor te kemi ketu, ti je humori i gjithe af, po ishe ti ne humor te keq na fike ne te tjereve /pf/images/graemlins/frown.gif
cheer up tashi :kiss:

hot

Hotgirl

po mvje inot se kam bo i gabim shum t'madh..kisha goxha oportunitet dhe sdita ta perfitoja..nga ajo do kishim perfituar te gjithe..tashti me ardh noj - kam per ta ndje gjith fajin ke vetja /pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

goce boll me keto self-guilts te kam thone 100 here, nuk jane ca gjera ne doren tone, sikur t'i dinim rrezultatet e gjerave do ishte shume kollaj , po ja qe s'e kemi ne dore :shrug: :kiss:

Kollarja

Primus registratum

e di si eshte puna, thu qe e kapercej kete murin, por kur hypen ne maje, shef qe eshte shume lart nga ana tjeter, thu pse smora shkallet pastaj

I love new york

Primus registratum

lal ca gjera nuk jane ne doren tone dhe pik.
mundohu ta kuptosh kete gje, ta them ty ja them dhe vetes njekohesisht :shrug:
dont blame yourself per gjera qe kane shkuar already, be alert for what you haven't done yet.
ca u be u be :angel: