Rr e Kavajes

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Rr e Kavajes

Vallahi ktu vetem per pershendetje jane se per me hec ka rr e kavajes vetem une e kom bo ate gjo me t freskten se un kalova sot anej serish ...

ladouce2005

Primus registratum

tedi po ti tashi do te na besh zili ne qe na thu kalove andej? :smash: e une do kaloj andej nga vera qe vjen, prej intatit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Po pse nuk di ti ta besh taven e kosit??????????
Une kur te martohem do te martohem vetem me ate vajze qe di te bej tav kosi. Du me thon qe shih sa e vlefshme eshte nje tav kosi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

aha ska gru pa tav kosi. :lol:

ladouce2005

Primus registratum

more qyp :smash: sado te mire t'a bej une taven e kosit, asnjehere nuk del aq e mire sa e bejne mamate tona :wub: dhe qumeshti e kosi ketu, jane te pesterizuar, jo si joni, qe eshte i trashe e del tava si shpirt :shrug: te lepish gishtat te lepish /pf/images/graemlins/frown.gif

Erison700

Forumium maestatis

Epo un sdo martohem me nonat tona. Un du vetem i goc qe di me bo tav kosi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

gjeja kosin e vezet e mishin te mire, se te gjitha shqiptaret do dine te t'a qendisin nje tave kosi :devil:

Kollarja

Primus registratum

Xandri kishte dale me t'fejumen prej krahu anej ka rrugicat, se s'donte ta shifte Hottja, qe ka gjithe noten tu qajt, osht bo me zemer nime. :lol: :lol: :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga la douce:
[qb] tedi po ti tashi do te na besh zili ne qe na thu kalove andej? :smash: e une do kaloj andej nga vera qe vjen, prej intatit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ehuuuuuuuuuuuuuuu sa t vish ti une e kom bo kanal ...

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Xandri kishte dale me t'fejumen prej krahu anej ka rrugicat, se s'donte ta shifte Hottja, qe ka gjithe noten tu qajt, osht bo me zemer nime. :lol: :lol: :lol: [/qb]
kollarjaaaaaa pse re si pi hotia ilaçet e zemres?

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Xandri kishte dale me t'fejumen prej krahu anej ka rrugicat, se s'donte ta shifte Hottja, qe ka gjithe noten tu qajt, osht bo me zemer nime. :lol: :lol: :lol: [/qb]
ua
sad-smiley-024.gif

I love new york

Primus registratum

he me rruga, ku e keni Doktorrin, dmth Pronarin :devil: :devil:

kam pa s'kam pa me mos u duk i zoti i temes ke tema, kjo eshte e padrejte :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe ankohen pastaj kur humb tema :devil: :devil: :tipsy: