Rr e Kavajes

I love new york

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga la douce:
[qb] paska plas keq ketu...
po helena ska faj, perdor dialektin e shokut sillo :devil: [/qb]
po he moj thuaja se s'e kupton ajo
Sillua, sillua moj Shoteeeeeeeeeeeeeee :lol:

ladouce2005

Primus registratum

po tashi dhe neper muhabete e forume serioze coku t'shpeto nga noi llaf, ose me dailekt ose me shume kuptime /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

e,po hiki tja kpus gjumit una iher..sone as vet se kam vendos se per ca ose cin do enderroj.. :rolleyes:
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
te shofim te shofim..hajde noten ihere tgjithve juve ktu..ene shifna neser,po u bona gati prap si sot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

ladouce2005

Primus registratum

naten hoto
pafsh n'enderr ca t'dush vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
flasim tomorrow /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

mire ne pergjethsi
koha ka qene nje mrekulli
te shtunen isha ne fakt ne Intrepid Museum ketu qe eshte nje anije e madhe luftarake e luftes se II qe eshte muzeum. ishte nice
Ndersa te djelen ftova nja dy miq per darke ne shtepi dhe gatova gjera te mira e pime vere e bene qyfyre /pf/images/graemlins/smile.gif
How was your weekend lal

sweet eda

Primus registratum

une kam levizur ne nje apt te ri dhe kam nja nje jave qe perpiqem te ve ne vije gjerat, kshu qe te shtunen kam lare e kam fshire gjithe diten, ndersa te dielen, isha ne nje piknik qe e organizonte albanian church...very nice, kam lujt tennis shume dhe sot kam dhimbje muskujsh..

sweet eda

Primus registratum

po pres per nje dokument qe do ma nisin ata te shpise dhe do vije patjeter ne NY, as soon as I can...koha mrekulli e vertet, t'a dija qe do ishte kohe e tille dje, kisha veshur swimming suit, se aty ku shkova kishte edhe pool, nejse kam lujt edhe me qenin e shkreta u mbyll mrena

I love new york

Primus registratum

iiiiiiiiiiiiiii edhe ti ke qen???? edhe una :wub: :wub: :wub:
une e kam "ai" dhe eshte krijesa non-human me e dashur dhe me e mire /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] kam per te vene fotografine time me qenin qe bera dje, kshu do e shofesh sa e bukur eshte!!! [/qb]
:eek: kush,qeni apo ti????
lol!!!