Rr e Kavajes

Erison700

Forumium maestatis
Re: Rr e Kavajes

hej hej u paskan ikur dritat ktyre apo kan nejt gjith naten si malukata dhe flejn gjum.

Ku o kavaja street me :confused:

I love new york

Primus registratum

ja Xander une jam zgju dhe jam ne pune tani /pf/images/graemlins/tongue.gif
e shef sa goc e mire qe jam :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

SHYQYR QE T'KAM TY UN SE TE ISHTE PER KETA KOPUKAT NE KAVAJA STREET DO KISHIM RON NE FUND TE DETIT ANEJ NGA FUNDI FORUMIT /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Nuk je ne shkolle ti Hote? Kshu sikur the [/qb]
nuku ma shef ca ore e kam shkrujt?!
sot si dit e par fidhum ne ora 9..hajt mo per sot skina gjo me msu :shrug: [/qb]
Ne 8:28 thote aty. E paske afer shkollen me shpine ti ose do kesh transport te mire. Une dal prej shpie nje ore para. [/qb]
ate dite si dit e par filloja ne 9,edhe me ofruan nje ride me makine,kshu qe mra mir ate dite /pf/images/graemlins/laugh.gif
se zakonisht me atabuz do nja gjys ore ose trecerek ore sa te sosemi ne shkolle se duhet me ndrru atabuzin :shrug:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] SHYQYR QE T'KAM TY UN SE TE ISHTE PER KETA KOPUKAT NE KAVAJA STREET DO KISHIM RON NE FUND TE DETIT ANEJ NGA FUNDI FORUMIT /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po si te kam more Xander :wave:
c'thote jeta andej nga norvegjia
by the way a e pate shown e Blendit ke grupi more

I love new york

Primus registratum

o Shote paske marre dhe nje ride me makine ene ankohesh qe do vdesesh e vetme pastaj :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:
prit prit se ky eshte fillimi se gjithmone do vish ke llafet e Helenes :devil:

hot

Hotgirl

[qb] SHYQYR QE T'KAM TY UN SE TE ISHTE PER KETA KOPUKAT NE KAVAJA STREET DO KISHIM RON NE FUND TE DETIT ANEJ NGA FUNDI FORUMIT /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hmm.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] o Shote paske marre dhe nje ride me makine ene ankohesh qe do vdesesh e vetme pastaj :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:
prit prit se ky eshte fillimi se gjithmone do vish ke llafet e Helenes :devil: [/qb]
psho re drruq se nji na mrena shpis m'coi :idea: :smash:

hot

Hotgirl

aty po m'rrifet ke ai mu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

o njerez a lejohemi ne te ardhurit e vone si spektatore te kesaj show-s se blendit?
miredita njehere te gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga la douce:
[qb] o njerez a lejohemi ne te ardhurit e vone si spektatore te kesaj show-s se blendit?
miredita njehere te gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Miredita la douce!!
Shko edhe shikoje tek grupi,apo nuk e di nga bie ky grupi?? :wink:

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
po si te kam more Xander :wave:
c'thote jeta andej nga norvegjia
by the way a e pate shown e Blendit ke grupi more [/qb]
Pall ariu knej nga ne por car esht ai show i blenduqes? se rri rri ai dhe i ben ca te forta... /pf/images/graemlins/laugh.gif