Rr e Kavajes

blendiys

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Kjo eshte teme per diku tjeter,po edhe ketu mbase ze vend!!
Tema e Sheges u fshi sepse,na qenka nje teme e tille,po e Vogelushes,Thashetheme!!nuk ekziston??
:shrug:

blendiys

Primus registratum

So so So Scandalous!
Anetar/e # 206

Shkruajtur më 01 Gusht, 2003 21:00
--------------------------------------------------------------------------------
kjo teme ekziston tek thashethemi!!
moderatoret tane eficente duhet ta mbyllin!
sorry

--------------------
In the future everyone will be famous in 15 minutes.

E mora sqarimin,thnx :wink: :wave:

hot

Hotgirl

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
e re ti!! sdesha me thone deficente se na ofendoheshin ene thash eficente /pf/images/graemlins/laugh.gif
ajo tema esht ke thashethemi,me te njejtin titull e hapur nga harapi :wave:

blendiys

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po pra,edhe une thashe.Tema e hapur nga Vogelushja ekziston edhe diku tjeter :wave:

Erison700

Forumium maestatis

Hi kavaja street :wave:

Flm per urimin
Gjeta disa foto te Tiranes 2003
A ju pelqejne?

aag

aam

aal

aav

aax

abc

aao

I love new york

Primus registratum

ju duhet te gezoheni qe Tirana po merr dita dites nje pamje gjithmone e me te kendeshme dhe metropoli. po pse qani o njerez? :confused:
nqs shume gjera shkojne mire dhe vertet gjerat baze atje permiresohen, nje dite te gjithe mund te shkojme back :shrug:
Xander coji keto fotot andej nga politika, per ata qe jane kundra Edi Rames per vazhdmim mandati, se s'e kan pa najhere Tiranen ne ket forme dhe Bravo i qofte ati qe i ka dhene nje look te tille.
asnjehere nuk kenaqen shqiptaret, gjithmone do i gjejne yckla gjerave.

hot

Hotgirl

un qava se ke parku spashe asnji plak ne tash vajmedet ci ka gjet te gjith :confused: :eek:
kurse ke e dyta pash bashkine ne mu kujtun ca historira me shkallet e bashkis /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne ai polici dukej goxha tip /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

po mire paske pas arsye ti me qa Hote
ec mo e ke te justifikushme, sidomos arsyeja e trete /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Mire thua ti Helene!!Goxha ndryshime ,ne Tirane,o zooooot sa i lumtur qe jam!!
Bar plot,nje meter trotuar plot,nje kanal i pa mbuluar,kudo!!
Rrofshin fotot dhe qeveria!!!!

I love new york

Primus registratum

mgjth ketu nuk jemi ke politika, kam pershtypjen se ja atribon te gjitha hallet apo probleme qofte sociale/ekonimoke/financiare/legale etj nje institucjoni te caktuar ti Blendo ose nje kryetari sic eshte Rama.
nje nga detyrat kryesore te bashkise eshte faqja, looku i Tiranes dhe ate Edi e ka bere shume mire, aq mire saqe vetem inacoret dhe ziliqaret mund te flasin ndryshe.
Ka probkleme te tjera shqiperia dhe tirana? Sigurisht me tonelata pune ka qe te vije ndopak ne vete, por te pakten nje fillim i mbare gjysma e punes thote populli.
qe kur isha une para 2 vjet e gjysem ka nje ndryshim total, te pakten nga ana figurative dhe pastertore, qe jane jo pak te rendesishme per nje metropol, nqs do mund ta quajme Tiranene te tille.
edhe njehere po e them qe ka me mijra halle te tjera imedjate si drita/uji/papunesia/varferia etj etj qe jane emergjente, por jo Edi duhet t'i haje te gjitha. Une mendoj qe pjesen e vet ai e ka mbuluar me mire se cdo kryetar bashkie qe e ka prek pozicionin e tije.
Nejse, mbase u zgjata, çeshtje opinionesh.
Vive la difference :wave:

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] mgjth ketu nuk jemi ke politika, kam pershtypjen se ja atribon te gjitha hallet apo probleme qofte sociale/ekonimoke/financiare/legale etj nje institucjoni te caktuar ti Blendo ose nje kryetari sic eshte Rama.
nje nga detyrat kryesore te bashkise eshte faqja, looku i Tiranes dhe ate Edi e ka bere shume mire, aq mire saqe vetem inacoret dhe ziliqaret mund te flasin ndryshe.
Ka probkleme te tjera shqiperia dhe tirana? Sigurisht me tonelata pune ka qe te vije ndopak ne vete, por te pakten nje fillim i mbare gjysma e punes thote populli.
qe kur isha une para 2 vjet e gjysem ka nje ndryshim total, te pakten nga ana figurative dhe pastertore, qe jane jo pak te rendesishme per nje metropol, nqs do mund ta quajme Tiranene te tille.
edhe njehere po e them qe ka me mijra halle te tjera imedjate si drita/uji/papunesia/varferia etj etj qe jane emergjente, por jo Edi duhet t'i haje te gjitha. Une mendoj qe pjesen e vet ai e ka mbuluar me mire se cdo kryetar bashkie qe e ka prek pozicionin e tije.
Nejse, mbase u zgjata, çeshtje opinionesh.
Vive la difference :wave: [/qb]
Nuk kam cfar te shtoj me teper. :thumbsup:

Ah po: Kush e shan Ed Ramen, e di vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt nje pershendetje Ramistave meqe e futa koken.