Rr e Kavajes

miyuki

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

çkemi popull,
ka ca kohe qe s'jam dukur he,
nejse po juve si ja kaloni njehere,

uauauaua qenka hap rruge e re kavaje, sa mu beka qejfi njehere s'e imagjinoni dot hiç, dhe per me teper qe ka arritur nja 80 faqe menjehere apo mos gabohem. Jete te gjate ishalla, jo si ajo e kaluara,

nejse, po ç'kemi njehere, ndonje te re????

tani po iki, flasim prap,
ciao

:kiss: :kiss: :kiss: te gjithve :wave:

hot

Hotgirl

yuki eshte e njejta rruge kavaje me xhane..na e solli prap drini me shoke se kishte marre ankese na ana e blendit!!shyqyr se na ra rehat blendi se kishte ca kohe qe nuk flinte hic :tipsy: :wave:

Erison700

Forumium maestatis

Hi te gjithve.... :wave:

Sa here qe hyj une nuk paska asnjeri. Sa keq /pf/images/graemlins/frown.gif

hot

Hotgirl

ktu me ke mua ore megjtihse ky kopjutri ktu ma cpifi se ecka shume ngadale /pf/images/graemlins/frown.gif

DriniS

Ecejak

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] rehat theeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cfare te kthej permbys, do ta marr Drinin e ti jap nje darke ke Piazza /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe pamvaresisht se nuk ishte ruajtur e gjitha do thoja se ishte me shume se 2/3.
:wub: :wub: :wub: [/qb]
Hmmm /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mezi pres te qerasem nga nje moderatore per darke tek Piazza (si gatuhet atje se s'jam aq i pasur sa te kem vajtur ta provoj)

Le te jete ky veprim nje nxitje per administratoret qe te punojne aq mire sa te qerasen nga moderatoret, dhe gjithashtu per moderatoret qe te qerasen nga anetaret /pf/images/graemlins/laugh.gif
Poshte fashizmi, rrofte albforumi!

Guest

drino rri urte ore se po na fut ne sherr kshu ti! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ku je ti se ke bo mungesa :wave: :kiss: [/qb]
Kam filluar dhe une te lavoroj. Po he ckemi njehere ketej nga lagjia e vjeter, dikur ishte me e bukur.

Belinea

Primus registratum

jooooooo une as kam marre pjese e as kam vezhguar ,e thash ashtu kot ne pergjithsi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Erison700

Forumium maestatis

Ahaaa...
Athere me vika keq per ty qe nuk te pelqen me...
Mbase duhet te provosh dicka/dike tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Thua ka dicka/dike qe mund te me pelqej mua ?? :confused:
Jo po ku i dihet mbase sja ke fut edhe aq kot ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Annaaaa:
[qb] Thua ka dicka/dike qe mund te me pelqej mua ?? :confused:
Jo po ku i dihet mbase sja ke fut edhe aq kot ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Provoje.....

ladouce2005

Primus registratum

hello albforumi
si jeni juve komshinjt e vjeter?
jam pak vone, po me mire vonse se kurre...
a ka ndonje rinovim te koheve te fundit andej nga rruga e kavajes? n'a thoni pak se n'a merr malli e cmallemi me cfaredo gjeje qe lexojme.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ol'Drin:
[qb]
cfare te kthej permbys, do ta marr Drinin e ti jap nje darke ke Piazza dhe pamvaresisht se nuk ishte ruajtur e gjitha do thoja se ishte me shume se 2/3.
:wub:
[/qb]
Hmmm /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mezi pres te qerasem nga nje moderatore per darke tek Piazza (si gatuhet atje se s'jam aq i pasur sa te kem vajtur ta provoj)

Le te jete ky veprim nje nxitje per administratoret qe te punojne aq mire sa te qerasen nga moderatoret, dhe gjithashtu per moderatoret qe te qerasen nga anetaret /pf/images/graemlins/laugh.gif
Poshte fashizmi, rrofte albforumi! [/qb]
:lol: :lol: ku e paske pare more Drin. edhe une kujtoj qe jeni shume te zene ju administratoret dhe s'keni kohe te merreni me chit-chat.
gjithsesi darken ke Piazaa ta kam premtuar, kur te vij ne shqiperi do te te mar ne tel
shtrenjte eshte sa di une por edhe mua nuk me kane lene t'a fus doren ne xhep kur kam shkuar prandaj e sygjerova. megjithate mua nuk me friksojne keto gjera :wink:
keep up the good work and make antaret happy :thumbsup:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga ol'Drin:
[qb]
cfare te kthej permbys, do ta marr Drinin e ti jap nje darke ke Piazza dhe pamvaresisht se nuk ishte ruajtur e gjitha do thoja se ishte me shume se 2/3.
[/qb]
Hmmm

Le te jete ky veprim nje nxitje per administratoret qe te punojne aq mire sa te qerasen nga moderatoret, dhe gjithashtu per moderatoret qe te qerasen nga anetaret
Poshte fashizmi, rrofte albforumi! [/qb]
un spranoj te qeras moderatoret!! :smash: :smash:
ama ma ka qefi me i qeras iher kta administratoret /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif