Romantiket e AF

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""
Re: Romantiket e AF

po pse vetem ti e re keta et tjeret ku jane?nese
si jeni me shendet mire?
si po ja kaloni..?
shtyhet ndoje cike ketu apo....

adea

Primus registratum

Nuk ndihemi shume tani ne dimer se kemi rene ne gjume letargjik :sleep:
Zgjohuni o romantiket e shekullit :rockband:

adea

Primus registratum

Jo mi se po te boj muzike mi goce qe te dale gjumi :sleep: dhe te mos na jesh me nerva :smash: pastaj se pupu kush te duron ty :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb] o tedo peshkatari del per peshkim mer lal /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ok mer ai gju peshq t vegjel ne GJujm peshq t mdhenj ...

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
[qb] ce do grupin ti mer lal ti vepron tek pull /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une re me mir vetem ste kan mesuar ty qe kur vjeh ik vidh vetem /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:lol: na dole tani qe merr vesh dhe nga hajdutlleqet mer zeqo pupupupup i modh je /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e jAM nje çik si i kompletum une po mos i thoj njeriut sidomos femrave /pf/images/graemlins/laugh.gif
po si nuk eshte kujtuar asnjera per mua eeeeeeee /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

korcare o ic fare

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Dihet Pazari . Inessso poeti o anej ka tema e cifteve do me dal per Gjueti ene po bojm Planet ... [/qb]
sjam gjuetar tedo mos i ngatarro gjonat do dilnim per peshkim thame mesa di une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po me Pra po ne Peshkatari del per GJueti peshqish apo squhet kshuja ... [/qb]
pse o Tedi kush e ka ndaluar poetin te mos dal nga klubi i beqareve?
vazhdo zemer ku te duash shko.

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga adea:
[qb] Jo mi se po te boj muzike mi goce qe te dale gjumi :sleep: dhe te mos na jesh me nerva :smash: pastaj se pupu kush te duron ty :lol: [/qb]
:smash: :smash:

adea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]
Fillimisht postuar nga adea:
[qb] Jo mi se po te boj muzike mi goce qe te dale gjumi :sleep: dhe te mos na jesh me nerva :smash: pastaj se pupu kush te duron ty :lol: [/qb]
:smash: :smash: [/qb]
Epo ka ndryshu dynjaja sot une me molle :devil: e kjo me gure Po moj dolce vetem gjuhen e drurit njeh ti ????