ermaliurnick
Primus registratum
Re: Romantiket e AF
ciao inesssssssss :kiss: :kiss: :kiss:
ciao inesssssssss :kiss: :kiss: :kiss:
Ok mer ai gju peshq t vegjel ne GJujm peshq t mdhenj ...Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb] o tedo peshkatari del per peshkim mer lal /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
e jAM nje çik si i kompletum une po mos i thoj njeriut sidomos femrave /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb]:lol: na dole tani qe merr vesh dhe nga hajdutlleqet mer zeqo pupupupup i modh je /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]une re me mir vetem ste kan mesuar ty qe kur vjeh ik vidh vetem /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb] ce do grupin ti mer lal ti vepron tek pull /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse o Tedi kush e ka ndaluar poetin te mos dal nga klubi i beqareve?Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Po me Pra po ne Peshkatari del per GJueti peshqish apo squhet kshuja ... [/qb]Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb]sjam gjuetar tedo mos i ngatarro gjonat do dilnim per peshkim thame mesa di une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Dihet Pazari . Inessso poeti o anej ka tema e cifteve do me dal per Gjueti ene po bojm Planet ... [/qb]
òa ma thoj gjess mi sikur po ja thoj sander mafshites /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb] gjesssssssssssssss!!! [/qb]
:smash: :smash:Fillimisht postuar nga adea:
[qb] Jo mi se po te boj muzike mi goce qe te dale gjumi :sleep: dhe te mos na jesh me nerva :smash: pastaj se pupu kush te duron ty :lol: [/qb]
Epo ka ndryshu dynjaja sot une me molle :devil: e kjo me gure Po moj dolce vetem gjuhen e drurit njeh ti ????Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]:smash: :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga adea:
[qb] Jo mi se po te boj muzike mi goce qe te dale gjumi :sleep: dhe te mos na jesh me nerva :smash: pastaj se pupu kush te duron ty :lol: [/qb]