Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Non Lara jooooo :mad: mos o Zot!!!
ma prish gjithe imazhin seksi ajo fjala Non'.
E kena si qershi. :kiss:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Shume e embel dhe e rrumbullaket. E embel s'jam e rrumbullaket po...vende vende /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Qe je je, me ke dhe mu deshmitar! /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Nessun Grazie Lara sei stata molto gentile...No???

Ok mend per here tjeter [/qb]
O Rrusho,ika direkt qepare.Adriatiken e kam,nuk e dua,dua me u nis diten ndersa adriatica niset ne 11 te darkes arrin ne mengjes.Kjo la vikinga niset nga ora 11 arrin nga ora 4-5 pasdite.Po s'me pergjigjet as numri ne tr i agjencise,ne bari s'gjej dot asnje nr.

Le_Routard

Forumium maestatis

Kam nevoje per monumet.

Une vallai jom tu e gdhend nji tre here ne jave ne palester. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]
Ca ka ndodh mi rrush, do m'thush muve ti? [/qb]
Jom bo per tu vjel..... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vdeksha une qe m'qeke bo serioz , me ma heq trunin ma keq.... :kiss:

loaded

Primus registratum

O Blendo,a do vish ne Shqipri ket vere mer plak?
Ti penele edhe po erdhe ,edhe po s'erdhe s'ka problem.

Le_Routard

Forumium maestatis

Jom bo per tu vjel.....

Penele, cne kshu ti para kohe, kujtosha se ti do ishe gati per tu vjel ne shtator. /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: se me ka mor molli /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Ti penele edhe po erdhe ,edhe po s'erdhe s'ka problem. [/qb]
Po po, biletat kane per tu shit prapesiprap...

Sa qef e kam kete forme te shprehjes se dashurise une... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]

Penele, cne kshu ti para kohe, kujtosha se ti do ishe gati per tu vjel ne shtator. /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: se me ka mor molli /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Po po , kena nja dy vjet pa u pa... /pf/images/graemlins/laugh.gif

LR, pse rrusho , kishe naj menje me u fut ne parcelen time tina?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Il discorso di un pene:Che vita di merda:Ho un bucco nella testa,il mio padrone mi stringola sempre,vado fuori sempre con due coglioni e l'unica volta che mi diverto,vomito.

Le_Routard

Forumium maestatis

LR, pse rrusho , kishe naj menje me u fut ne parcelen time tina?!

Te hy si vullnetar apo si kooperativist? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tashti po te dush ti me hy ke vreshti im ene una dakort jom me hy ke parcela tate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Il discorso di un pene:Che vita di merda:Ho un bucco nella testa,il mio padrone mi stringola sempre,vado fuori sempre con due coglioni e l'unica volta che mi diverto,vomito. [/qb]
Ma shpife dreken o Xingo.. ti s'ke per te dale as gastrolog .... /pf/images/graemlins/frown.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Te hy si vullnetar apo si kooperativist? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tashti po te dush ti me hy ke vreshti im ene una dakort jom me hy ke parcela tate /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hy si pesticid.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse , s'osht i zoti vreshti jot me u fut n'parcele vete, pa ndihme ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Mu me vje mami ne gusht per nje muaj, nuk vij ket vit ne Shqiperi. Po sa do desha thujjjjjjjj.
Penele si je ti gjeth? Lum vreshtari jot per ty.

Blendi

Primus registratum

Po e pati ndonjera nga moderatoret ate paswordin e albumit, te ma heqi icik ate foton qe me kane vene ne faqe te fundit. Tashi e kam seriozisht fare.

Blendi

Primus registratum

Une, mire mi. Mas pune ia fus ne liqen, pastaj ne darke vij ne shtepi, vje m'tako ndonje dashamires, pasaj gjum. Ne mjes jom prezent ne zyre. Roomati me ka ik ne tirane per nje muaj, eshte icik ndryshe kur jeto vetem fare, me duket vetja i modh. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vajta u regjistrova ne shkolle. me 10 Shtator do mpref lapsat, me flatore, me goma, cante me rripa. Perparsen do ma bi mami nga Tirana me jake te bukur fare. Nji shall pioneri po ma fali Lara nga ai qe lidh ne koke...

Presidenti

Forumium maestatis

e paskan vu bukur direkt mas tones ate resmen e blendit ...si me e pas dit ato qe e kan vu muhabetin e vjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif