Rezistenca!

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] Mirmroma te gjitheve! Sapo po vij e nxefur keqas me njefare Klintoni qe leshon mesazhe per albforumistat lart e poshte. Pasanaj i thirra trunit ene i dhashe drejtim mos me ia var mo [/qb]
Morma 'Felie! :kiss:

ho mos u nxef se e shava ne una, jo ka plaka se nuk duhet me dal jasht teme se jon ca meremedora qe i kon gershonat e gjata, deri ke bryli nuk te lejn me bo xhap nuk te lejn /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] Sa i mire je mer amon... Sa e ke kilen e peshkut mer ti? [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Osht cmim i vjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

yyyyyyyyyy paske bo nomin sote L_R-je
....kote s'paska dal llafi qe qeka liru kilja e peshkut /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Hika i her una, po ju lej rehat se e kom plotsu planin e t'merzitmes per sot.

Ju :kiss: te gjithavE! Qunat te me falin por si gjithmon nuk kom kohe me i pershnet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ciao dhe w-e te mbare!

mostro

Putraku

ejj nji pyetje prej idioti....tkjo tema juve kujt i beni rezistence????
l-r nji kile ballgjon te lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

ate qe i ofron tregu dita ditesme...nuk kon moll stabel /pf/images/graemlins/laugh.gif

o gjymslyke ...ç'po te duhet ballgjoni tani ty re...apo do e gatush per n'darke .... /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave: kojshio

mostro

Putraku

[qb] I duhet ballgjon se ballngushti nuk reziston dot /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ke shume te drejte ofelia ai bal ngushti nukme ngop /pf/images/graemlins/laugh.gif e du ball gjone...po ty ofeli si te pelqe peshku shpat apo elektrizus......
hajt tani merr dhe tean dhe hec te hajm ka i gjo te mire knej nga lagjia jone...gatuj una /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: o kojshie /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

o me t'futme kjo pune m'duket....se kush gatu nuk la pjatat...kshu qe na bi ne kjoshieve /pf/images/graemlins/tongue.gif ...vetem nese zotrote e ka guxhinen m lavastovilie ....apo jo Ofeli....je dakort ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Ju e dini qe une dakord jam kur bohet llaf per dreka e darka... sa per peshkun, si te jete zotrote... peshkun e kam dobesi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te duhet gjesend per darken? ene mos u lodh shume se buke, vene e ca peshk te mire, si thote poplli /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

fallen angel

Primus registratum

pah sa mire cicerojne keta te san giorgios /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjalle qeke re /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Putrak, ka fillu me t'pelqy peshku!!!???
Jazek!!! Nuk e kemi as per sua... :smash: [/qb]
Ta jep aty ku s'ta pret mendja he?
Nejse, putraku e ka provu veten si qejfli kallamari, mos ia ki merakun.

jula

Primus registratum

Ciao...grupi me thashethemexhi i AFit! :wave:
Kam dale si tip firme e pavarur dhe brazilianet jane nje terren i favorshem per investimet e mia...s'mbillet ne rere thoshte xhaxhi :lol:
Ju kam xhan, puç (pllaq-plluq), vecanerisht Tutun (s'jam ne vendin meme, se ndryshe do kisha ardhur te te arrestoja).

Natyrisht mesazhi do te veteshkaterrohet kur ta shohe te nevojshme. :rockband:

Kordelja

Valoris scriptorum

Shoqja Komisare :kiss:
Carramba che sorpresa :kiss:

Uroj te jesh mire dhe kujdes nga kercimet e nxehta /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]
Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Putrak, ka fillu me t'pelqy peshku!!!???
Jazek!!! Nuk e kemi as per sua... :smash: [/qb]
Ta jep aty ku s'ta pret mendja he?
Nejse, putraku e ka provu veten si qejfli kallamari, mos ia ki merakun. [/qb]
:lol: