Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju ka zene BOTA syte /pf/images/graemlins/wink.gif

Sa e keni ngushtuar aksin moj goce, eshte ne kuadrin e globalizimit besoj /pf/images/graemlins/wink.gif

a-alket

Primus registratum

femrat jane si vera. me kalimin e viteve embelsohen ose thartohen. pse, nga del uthulla sipas jush? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Hellooooo /pf/images/graemlins/smile.gif
Si jeni Rezi?...
Po plas vape e sapo dhashe nje provim ughghghg!!! :mad:
Dole ku je o yll se heren e fundit me le vetem ... Te fala yllit! :goofy:
BSC ( do te te vej nje nickname ty sepse ket nickun e ke te ngatarrum /pf/images/graemlins/tongue.gif ) :wave:

olti

Neo

Mua faqja e fundit e Rezistence mezi me hapet, do kohe. Nuk e di pse edhe e internetin e kam shume te shpejte. Me faqe te tjera s'kam probleme dhe me hapen ne cast. Me ndodh vetem mua kjo gje?!
Se di ku do jete problemi :shrug:

Sabotazh shoh une :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Hellooooo /pf/images/graemlins/smile.gif
Si jeni Rezi?...
Po plas vape e sapo dhashe nje provim ughghghg!!! :mad:
Dole ku je o yll se heren e fundit me le vetem ... Te fala yllit! :goofy:
BSC ( do te te vej nje nickname ty sepse ket nickun e ke te ngatarrum /pf/images/graemlins/tongue.gif ) :wave: [/qb]
Bebo ku je??? Ec cik se po te pres...... :wub: :kiss:

personazh

Valoris scriptorum

dolo dhe beba, nuk bohet kshu dashni sheshit.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pershnetje perkthysave, msusve, te uriturve mendore e festaxhinjve te festave botrore.

Blendi

Primus registratum

Vajta e pash dje. Nuk ishte i keq. E kane bere historine qe te bejne T4 me vone.
Keshilla ime, po vendoset me e pa, shifni edhe nje here 1 dhe 2 se une po mos kisha pas ndihme nga nji qe sa i kishte pa do isha bere lemsh.
terminator3_poster.jpg

Dolores

Primus registratum

WoW ktu paska vdek fare.......nje te ikur Jula edhe kembe mashkulli s duket me keteja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Aman te gjithe kto filmat e veres jane pure profit no satisfaction.......kam vendosur te mos shikoj asnje film ne kinema deri ne vjeshte.

personazh

Valoris scriptorum

shko zinxhir ky muhabet dolo, iken jula nuk vje mo xingu. nuk vje mo xingu edhe blendi shkru me rralle....etj etj.

te pershendes me "A tut le monde" te Megadeth meqe paske bo vet-embargo filmash /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores

Primus registratum

Rrofsh Ythiiiiii te pakten une e ti jemi te sinqerte me partine idealet tona dhe njeri-tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kjo eshte kenga Eraser nga Nine Inch Nails /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

dol mu kujtun ato ditlindjet e dikurshme, kur duhet ti mushje men'jen gocave me ardh ke festa nji per nji. kur fillote bote numra nonjona, jopo s'vi jopo s'du, e izoloje nga grupi me stil, se do fillote dhe shoqja vet me bo naze, e perfunote festa si feste ushtaresh mas lirimit nga detyra /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Jeni jashte teme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
thuj po deshe qe nuk i ngjajme deleve, ndjekim sho-shoqin....e kemi çobanin nga mrapa qe te cyt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Kordi te pakten une me Dutin jemi jashte teme po ti qe vajta nja 3 dite qe nuk ja ke var temes hic /pf/images/graemlins/laugh.gif :shrug:

personazh

Valoris scriptorum

une po ja math, e plotsova normen e per sot. doli çao ythhh, e maje ket firme sa me shume se eshte e modhe fare. hidhni rrjetat bashke me Korden mos kapni nai jevg a nai blend, ose do beni muhabet kshu grarisht. :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Dole :kiss:

Nazho, rastesisht ka mrapa una, eci ngadale /pf/images/graemlins/wink.gif

Duhet te iki :rolleyes:

Po Lara ku ka humb, ndaj nuk hyn as evgu as Blendi :rolleyes: