Rezistenca!

moonlight

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Driteheneze, po ti si e mban "linjen" moj te zene me pune /pf/images/graemlins/wink.gif ?[/qb]
Ne fillim kujtova se e kishe fjalen per linjen telefonike /pf/images/graemlins/smile.gif

Kete kohe kam filluar diete 'low carbs'; dje bleva nja kater kutia me muffins 3 carb/copa (prej GNC) dhe jane shume te shijshme /pf/images/graemlins/smile.gif

Pastaj, ti mendon se duke qen ulur para kopjuterit gjate kohes ne af une nuk i shpenzoj dot kalorite e teperta?! ...s'eshte ashtu, se une ne keto momente jam ne pune zyrtare dhe ulja e sumes para kopjuterit eshte themelore per kryerjen e punes, por puna ime nuk me kerkon dhe aq shume shtypje shkronjash mbi tastiere; keshtuqe duke marre pjese aktive ne af une arrij te kryeje afatzgjatjen e 'punes' duke vene gishtat ne perdorim ketu shume here me teper se per 'punen' qe bej, keshtuqe dal me qar. /pf/images/graemlins/laugh.gif
ok, kaq per tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Mire gishtat dhe duart i mora vesh /pf/images/graemlins/tongue.gif po kembeve si ua ben moj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

moonlight

Primus registratum

[qb] Mire gishtat dhe duart i mora vesh /pf/images/graemlins/tongue.gif po kembeve si ua ben moj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Kordelke, ti ke merakun tim apo po don me marr sekretin? /pf/images/graemlins/smile.gif

Penele, I dare you! /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb]
[qb]
Peneline a maroi shkolla moj /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Na mbaron ne fund te korrikut e sìdi si do arrrij deri ne ate dite se jam telef pa fillu akoma....

Che noia... me duhet naj aktivitet jasht-shkollor e punesor qe te vij ne vete se m'duket se edhe qelizat e trupit tim e kane ndalu dyfishimin... /pf/images/graemlins/frown.gif

[/qb]
A lum si ty hajt hajt se do vush cike tani po do fitosh ma vone /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Qyqa goce, kam kohe me shku ne parajse.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Lara mezi pres te me shofesh e te me thuash ca menon per koken time vija-vija te verdha /pf/images/graemlins/wink.gif :angel:
:cool:

alinos

Forumium maestatis

Too late, I had it highlighted /pf/images/graemlins/frown.gif

Check pi-em-in per i sec se kam habere te fresketa nga fronti i perendimit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb] Qyqa goce, kam kohe me shku ne parajse.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po te jap nje dore se si dihet /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

doli :kiss:

Ofelia

Forumium praecox

Amen!!!

Mirdita!! C'kemi njerez!!! Sec ndihem ca si shume polemike sot. Kur nuk kam shefen ne zyre, nuk kam me ke te shfryhem... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju perqaf

Blendi

Primus registratum

Yesterday, I was one of the lonley people
Now you're sitting next to me, GIVING IT TO ME!!
I believe in miracles..
Where you from?
You sexy thing.

Barry ishte 58, kishte kaluar nje trompoze para nej viti dhe kishte humbur komanden e njeres ane te trupit. CNN dje e quajti zeri qe u vuri flaken dhomave te gjumit...

Mirmengjes, bote na nji cik plazh ket fundjave a jo, se ne nuk ia lam mangut. Une isha ketu, ishte tulle, s'kisha qen asiher dhe ne vend te detit thash, sa per ta ndruar ndonjehere.

loaded

Primus registratum

Une isha ne pishinat e qendres universitare.Si gjithmone humba kapuçin(per tu la)dhe ksaj radhe...megjse pata pershtypjen se ksaj radhe ma vodhen.

Blendi

Primus registratum

Ja kjo qe e ka bo gramatiken Shqitalisht "A po i kenaq na i cik pushimet". /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po po, me moren ne telefon Pushimet e Xingut dhe me thane se i ka kenaqur, ishin shume te lumtura.

loaded

Primus registratum

Lara,kam provim neser e goc,ika dje me heq mendjen.S'hyra per tu lare fare (vetem njehere se me shtyne).Shkova me i bo qejfin,qejfmbetesve.Edhe sot dola iher knej,se s'me bohet me hap libra fare.Vajta viti i trete akoma se hoqa ket dreq tensioni para provimeve.Nga jashte u jap pershtypjen si me i qeti,me moskokeçarsi,me gangsterri nga te gjithe...Nga brenda:Jam i terrorizuar!

Lara me kismet pas nja 3 javesh do jemi duke pi çaj te ftohte te "Quo Vadis".Na rujte zoti!

Blendi

Primus registratum

Pije rrusho.
Po shifsha dje nje speciale per filmin e ri te Lara Croftit. "Ku ku nan' ajo te hedh 'dek."
Shume e mrie eshte k&rva.

loaded

Primus registratum

Menyre ngushellimi italiane:
-Pronto!Allora,perche non hai chiamato,come è andata?
-Mi hanno segato!
-Noo...dai,è stato stronzo il prof?
-....(nuk flet,je aq i irritum sa s'do me ndigju njeri)
-...quei bastardi...ma ti hanno tenuto molto?
-...(shef anes pa folur)...
-Pronto...ci sei?Pronto...pronto...
-...(shtyp butonin e kuq me e mbyll)...
Te kujtohen llafet e xhajes:"He mer xhaj,e zorshme,e zorshme shkolla...po se hengre,te ha!"