Rezistenca!

personazh

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb]...Nga brenda:Jam i terrorizuar!

[/qb]
mos e rruj trenin lale, shif Scrubs e meno sikur je ai i ziu /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Erdhe e Nazh.Kam provim neser mer ja **** nonen se me ka ik surrati,s'kam pike gjaku ne fytyre mo.Me bo provim,thu mo...sikur do me varin!Bohem kshu kur menoj qe me ngel do ngrej 15 kile libra ne gusht ne Tirane...

Kordelja

Valoris scriptorum

Na kane mbyll Uiversitetin ne kuadrin e Cost-Reductions

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Erdhe e Nazh.Kam provim neser mer ja **** nonen se me ka ik surrati,s'kam pike gjaku ne fytyre mo.Me bo provim,thu mo...sikur do me varin!Bohem kshu kur menoj qe me ngel do ngrej 15 kile libra ne gusht ne Tirane... [/qb]
ho me mo, meno qe mund te ishe ushtar ne ket kohe tu te zon gjumi mbi pushke....maro ato provime ere se pale ngjitem siper une, shpine s'do e ndrroj.

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: [/qb]
qeke mledh ti me gjith shoqe tu qajt me oi /pf/images/graemlins/laugh.gif ....dilni shtrihuni neper trotuare si dikur kur lejshit msimin.

personazh

Valoris scriptorum

shif si bo sikur po i vje plaku ej /pf/images/graemlins/laugh.gif ....une jom Nazhi ere, plaku jot ka pas qene ai me nick Sexy King maj men

Korde, tu u menu tu u menu.....nuk eshte se merresh me financimin e Univ ti e te jan pre burimet e punes?

loaded

Primus registratum

Pse s'thu ti qe do ndrrokam nr.celi une.Ate dite me boni zile Ana 10 min mas teje,1 vit e gjys mas squilos se fundit qe kishte bo.Ju jeni pabuksa si qytet!

personazh

Valoris scriptorum

une ja matha. çao t'gjithve perfshi ktu edhe zevzeken qe o tu u zgerdhi me traplliqet qe lshojm /pf/images/graemlins/laugh.gif

jevgo n'byth t'balenes mo!

Kordelja

Valoris scriptorum

Keta me 10-sin mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nazh, me jane pre burimet e studimeve suplementare, jo ushqimi barkor, ai mendor lal. /pf/images/graemlins/wink.gif

a-alket

Primus registratum

lara, miremengjes te gjitheve pra /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ke mbaruar gjuhet e huaja?

a-alket

Primus registratum

knej i thone "wishful thinking" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Konfirmoj ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Hej Lara /pf/images/graemlins/smile.gif

Femra eshte si vera sa me shume vite mbi vete aq me e mire behet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Dole ku ke qene moj :shrug:

Ajo shprehja eshte per meshkujt, per femrat eshte nje me leng pule /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pak rendesi ka /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

Po ne ketej kemi pas festa moj.....u ckyem se festuari pavarsine e botes /pf/images/graemlins/laugh.gif