Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Jooooo, doktoreshat jane tulle...
Dhe nga eksperienca personale mund te them se dhe doktoret s'jane aspak qull, babin le ta leme ne teorite e veta. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kenge e vjeter popullore
------------------------------

E moj nane tu thafte gjuha dhe moj nane
Epo si su gjend nje burre per mua dhe moj nane

Epo burren cifci se dua dhe moj nane
Epo tere diten vete e leron edhe moj nane
Epo tere naten vjen dhe renkon edhe moj nane

Epo burren coban se dua dhe moj nane
Epo tere diten coban coban edhe moj nane
Epo do t´me lere pa fustan edhe moj nane

Epo burren Efendi se dua dhe moj nane
Epo tere diten efendin efendon dhe moj nane
Epo tere naten ai shkruan hajmali edhe moj nane

E moj nane te lumte gjuha dhe moj nane
Epo pse u gjend nje burre per mua dhe moj nane

Epo burren Amerikan e dua dhe moj nane
Epo tere diten me gjezdis me aeroplan edhe moj nane
Epo tere naten me ushqen me bakllava edhe moj nane

P.s.Ilustrimi Nr.2 /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Me pyt ata te mite per ça do zgjedhi çuni:
Ai:E di vete ai...
Ajo:E di vete ai...(buzeqesh pak)...po une do kisha qejf farmaciste.

Blendi

Primus registratum

Edhe ato qe japin lajmet ne TV jane shume te mira. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Captain Jack Sparrow:
[qb] Edhe ato qe japin lajmet ne TV jane shume te mira. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
not really...si ja boni njoni...they talk through a surgical mask /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Mami: Me shkolle te laaarte-s'diskutohet, ortodoks-s'diskutohet, familje e mire, pozicion ekonomiko-shoqeror i rehatshem (menyre e sjellshme per te thene "miliarder"), mundesisht jo nga Veriu...
Babi: Nuk behet gjithe kjo liste dreqi e mori, se pastaj bejne te kunderten grifshat...po ortodoks dhe me shkolle te larte s'diskutooohet...mire eshte te jete dhe i djathte se do ulemi ne nje tryeze.....

ma qani cike hallin :lol:

Blendi

Primus registratum

Take my word for it.
They have that goody two shoes appearence most of the time that when they get naughty the drama is overwhelming.

a-alket

Primus registratum

po ashtu 'shnderrim' u ndodh te gjithave naten /pf/images/graemlins/laugh.gif une ashtu mendoj kur shof ndonje nga keto 'femrat ne pushtet' ketu ke puna...mmm..ca bejne ne darke keto lololol...sidomos ke departamenti i hr..eshte parajse fare

Blendi

Primus registratum

Shkollen po e mbaroj
Ortodoks jam - ket s'e dinte njeri
Familjen te mire e kam, me duket.
Tepeleno-Sarandiot, Tironc me i llaf.
Po babit tat nuk ia bej dot qejfin. :mad:
Fat te mbare.

Mu robt e mi asnjhere nuk me kane thene asgje ne lidhje me kshu gjerash. Cin te kisha une, e deshen ata. Mmami ka thene nja dy here, me shkolle me shkolle. Ose "Ajo eshte me te gjitha 10a, bravo"

jula

Primus registratum

:lol: Ti do marresh nje nga ato zonjushat e naked news tek tv rus...pastaj ta shohe deftesen mami. :thumbsup:

a-alket

Primus registratum

Kordele, HR dmth Human Resources ...HR eshte me R jo me D lol...po si eshte si departament...sikur te fikesh dritat dhe te vesh nje 'disco ball' te duket vetja se je ne ndonje klub nate...pa konkurrence fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

amon mer ju lutem shume mbarojeni ket muhabetin e burrit dhe gruas...se jeni bo me keq se prindrit tuaj...

loaded

Primus registratum

Imagjinoni ti çoj Jula te atit ndonje komunist italian nga veriu i Italise,mundesisht nga Viçenza(ata hane mish maceje),katolik,nga ata qe e tymosin,i denuar pas G-8 ne Genova vjet,qe ka lene shkollen pasi ka rrahur nje profesor.
Momenti i prezantimit:
-Ky eshte....,mendon te regjistrohet ne shkolle vitin tjeter!

Kordelja

Valoris scriptorum

BC-je shkonte per rime puna /pf/images/graemlins/wink.gif

Hajde te lutem shume xhan /pf/images/graemlins/tongue.gif nuk kapemi aq kollaj.. /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Jo, e lezetshmja ishte ti kisha cuar ex-in...me shkolle, pare dhe i djathte vertet por.....nejse, nejse :eek:

Bsc, ke te drejte te merzitesh, ta dish ti sa e merzitur jam une nga ky muhabet...
:wave: