Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Keni mbyllur firmen per pushimet e veres apo jeni ne greve? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pershendetje, vape-ndjellese/a! :book:

loaded

Primus registratum

Lara...me 21 korrik,provimi i fundit,ne me pak se nje mua,me kismet te zotit(te premten rreth ores 2 te nates mund te me kishte heq qafe njeri qe kujtone se i kisha ngacmuar te dashuren /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )do jemi duke pi kafen kembe mbi kembe te Quo Vadis tu hedh llafe rrushave te xhiros te atdheut.Plaku me me stimulu me shume per provimet tha:"Hec se do shkojme ne plazh ne Divjake ne gusht" :mad: -Leje,se tani mu kujtu,kam dhe ne gusht 1 provim-i thashe.

Blendi

Primus registratum

Ku bie Maldiva, ma boj hallall se jam icik injorant. (in-your-anus)
Mirmengjes, dhe rrezik diten e mire se sikur qenka e hene me pune per te gjithe.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ne fakt po me dalin si shume te zgjuar keta te grupit Anti. Holle holle po i permbledhin perdite nga nje apo dy ore pjesmarrje intensive nga lagja tyre

:wave: :wave:

Anyway I :wub: Rezi [/qb]
ej ne nuk po dalim tani te zgjuar te zgjuar kemi qen po dhe jo goxha te zgjuar jeni.

Blendi

Primus registratum

Ti Xhimo e ke marre nje cik si teper seriozisht kete punen e lagjeve. Robo, kij parasysh se nuk jeni me shume se nje derivat, nenprodukt, efekt-anesor i Rezistences!

Bej hesap, kur dime se c'do me thene rezistencë i bie qe "Antirezistencë" te jete njesoj skiur te thuash, "Lëshimi", "Dorëzimi", "Dezertimi", "Konformimi", "Brazda", "Kapitullimi", "Pjerdhja" (sorry).

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Ti Xhimo e ke marre nje cik si teper seriozisht kete punen e lagjeve. Robo, kij parasysh se nuk jeni me shume se nje derivat, nenprodukt, efekt-anesor i Rezistences!

Bej hesap, kur dime se c'do me thene rezistencë i bie qe "Antirezistencë" te jete njesoj skiur te thuash, "Lëshimi", "Dorëzimi", "Dezertimi", "Konformimi", "Brazda", "Kapitullimi", "Pjerdhja" (sorry). [/qb]
kete te drejte por pjerdhja vjen vetem nga nje ***** eshpuar thell nga ca zorre te kalbura po e quajtet veten keshtu jam dakort me ju oh me fal se te ofendova.

Presidenti

Forumium maestatis

[qb] Ti Xhimo e ke marre nje cik si teper seriozisht kete punen e lagjeve. Robo, kij parasysh se nuk jeni me shume se nje derivat, nenprodukt, efekt-anesor i Rezistences!

Bej hesap, kur dime se c'do me thene rezistencë i bie qe "Antirezistencë" te jete njesoj skiur te thuash, "Lëshimi", "Dorëzimi", "Dezertimi", "Konformimi", "Brazda", "Kapitullimi", "Pjerdhja" (sorry). [/qb]
pse o burr!!!

anti rezistenza mik s'e ve ne dyshim qe mund te shihet dhe ashtu si e sheh ti...por po te mendosh, do te shohesh se hapen dhe dimensione te tjera.
Te mos i rezistosh diçkaje do te thote ti dorezohesh nje vullneti pertej tendit,te leshohesh, te mos kembengulesh e te pranosh.

nese do te thoja te njejtat terma ne nje gjuh tjeter do te qartesoheshe me shume...
dorezim = teslim rrenja fjales s-l-m
te dorezohesh duke pranuar = Islam
te kembengulesh te mos pranosh = mohues = munnaid = njeri i pushtuar nga inati ...ka shume te tjera.

nuk ehste kjo ideja...thjeshte te te tregoj se ka shume mundesi per ta pare, mund te krenohesh akoma se mbetemi nen-produkt e efekt sekondar i rezistences..., kjo s'ndryshon idete.

eja blend merr naj kafe...nuk vjen era pordhe andej nga ne... /pf/images/graemlins/smile.gif

loaded

Primus registratum

Interpretim.Ka pas qene nje wallsingham,qe i pelqente Jimi,mos valle kemi ndonje rishfaqje?

Presidenti

Forumium maestatis

dhe sa interpretime tjera mund te kete...pa dal akoma nga ideja fillestare /pf/images/graemlins/smile.gif

loaded

Primus registratum

E kisha per Jimin /pf/images/graemlins/smile.gif ate vleresimin,me parakalove ne kthese...ka fik papi celin,nr i oltit me ka humb.A na ndihmon dot...?!?!
Ose sipas Blendit:"Derivat!Me jep numrin e Papit/Oltit!!

loaded

Primus registratum

Atehere Lara shkruhet ...per rompere er ca**o.

E forte ne Rome,e dhane ne Ciao Darwin.Ne nje rruge,pronari i shtepise anes trotuarit ku parkonin mjete zakonisht,kishte lene nje tabele te gardhi me shkrimin:"For turists-No parking please.Per gli altri-Avete rotto er ca**o,se ve beco ve faccio er culo!"

Blendi

Primus registratum

Vetem se nahara, neve po i rezistojme dickaje te keqe, jo dickaje te mire. Zoti eshte i mire, nuk kemi probleme me Zotin /pf/images/graemlins/smile.gif

Une me shume po mundohesha te grricesha me ate cunin, se nuk kam problem prej verteti.

loaded

Primus registratum

Ishte njoni i pelqente shume hallva.DHe hante shume fare,sa te mundte.Nje dite kishte ngrene aq shume sa po i merrej fryma,dhe gati tu u mbyt tu u kollit,i erdhi afer nje shok e pa,i tha:"Po pi pak uje!-Ja ktheu:-Te kisha vend per uje une,kisha heng hallve akoma. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa kam qesh kur e kam lexu te siti i Elianit.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

[qb] Vetem se nahara, neve po i rezistojme dickaje te keqe, jo dickaje te mire. Zoti eshte i mire, nuk kemi probleme me Zotin /pf/images/graemlins/smile.gif

Une me shume po mundohesha te grricesha me ate cunin, se nuk kam problem prej verteti. [/qb]
e di qe skeni probleme me zotin por keni probleme me dicka tjeter prenda jush me vjen keq po shkoni njihere te ato doktoreshat e forumit mbase ju gjejne problemin dhe po ke deshire te gricesh me mua bujrum.

loaded

Primus registratum

Buzeqesh gjithmone edhe kur je i trishtuar,sepse me e trishtuar se nje buzeqeshje e trishtuar,eshte trishtimi qe nuk po buzeqesh...or XHIM!

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Buzeqesh gjithmone edhe kur je i trishtuar,sepse me e trishtuar se nje buzeqeshje e trishtuar,eshte trishtimi qe nuk po buzeqesh...or XHIM! [/qb]
po buzeqesh bile po qesh me te madhe o xingaro

loaded

Primus registratum

O Lara po ti mi,iher posto knej,iher anej e,apo kam ca dite qe kam mungu une ktu dhe e bote çorap direkt ju e?!?
Mos te shof mo anej nga derivati!More vesh!