ej ne nuk po dalim tani te zgjuar te zgjuar kemi qen po dhe jo goxha te zgjuar jeni.Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ne fakt po me dalin si shume te zgjuar keta te grupit Anti. Holle holle po i permbledhin perdite nga nje apo dy ore pjesmarrje intensive nga lagja tyre
:wave: :wave:
Anyway IRezi [/qb]
kete te drejte por pjerdhja vjen vetem nga nje ***** eshpuar thell nga ca zorre te kalbura po e quajtet veten keshtu jam dakort me ju oh me fal se te ofendova.Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Ti Xhimo e ke marre nje cik si teper seriozisht kete punen e lagjeve. Robo, kij parasysh se nuk jeni me shume se nje derivat, nenprodukt, efekt-anesor i Rezistences!
Bej hesap, kur dime se c'do me thene rezistencë i bie qe "Antirezistencë" te jete njesoj skiur te thuash, "Lëshimi", "Dorëzimi", "Dezertimi", "Konformimi", "Brazda", "Kapitullimi", "Pjerdhja" (sorry). [/qb]
pse o burr!!!Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Ti Xhimo e ke marre nje cik si teper seriozisht kete punen e lagjeve. Robo, kij parasysh se nuk jeni me shume se nje derivat, nenprodukt, efekt-anesor i Rezistences!
Bej hesap, kur dime se c'do me thene rezistencë i bie qe "Antirezistencë" te jete njesoj skiur te thuash, "Lëshimi", "Dorëzimi", "Dezertimi", "Konformimi", "Brazda", "Kapitullimi", "Pjerdhja" (sorry). [/qb]
e di qe skeni probleme me zotin por keni probleme me dicka tjeter prenda jush me vjen keq po shkoni njihere te ato doktoreshat e forumit mbase ju gjejne problemin dhe po ke deshire te gricesh me mua bujrum.Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Vetem se nahara, neve po i rezistojme dickaje te keqe, jo dickaje te mire. Zoti eshte i mire, nuk kemi probleme me Zotin /pf/images/graemlins/smile.gif
Une me shume po mundohesha te grricesha me ate cunin, se nuk kam problem prej verteti. [/qb]
po buzeqesh bile po qesh me te madhe o xingaroFillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Buzeqesh gjithmone edhe kur je i trishtuar,sepse me e trishtuar se nje buzeqeshje e trishtuar,eshte trishtimi qe nuk po buzeqesh...or XHIM! [/qb]