Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

O Laraaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo nuk e kom nigju /pf/images/graemlins/laugh.gif , jam tu msu :book:

O Xingu konkurrence e forte vallaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Me tha rrushi im sot ne dreke do vinte ktu te aula me lujt quiz passaparola ne internet po s'erdhi.Jo per gjo,po do jua kisha prezantu. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Italiane,italiane...te ishte shqiptare,kujt ja mbante me shkrujt lloj lloj gjerash ktu brenda... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Uva e Xingaros. vet e kom rrush
O lara, hec na e trego edhe ti ate historine me vreshtarin tat.

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Italiane,italiane...te ishte shqiptare,kujt ja mbante me shkrujt lloj lloj gjerash ktu brenda... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nje here jam kap 'n'flagrance' une psh. Po faji ka qen imi e pranoj se kom fol na i budallik privat po jo ceshtje tjeter.

loaded

Primus registratum

Hahahaha Blendo...hallall,hallall.
C'me iku Jula ti tregoja per nje rrush bjond vlonjat qe njoha.
Ehh...e rendesishme eshte ça rakie del nga rrushi.Raki rrushi italiane eshte nga ato qe ta japin dehjen me dhimbje koke.
Jepi Lara...

Blendi

Primus registratum

As une nuk kam cigarte sot lara. kam kaluar weekend shume te rende nga ana e abuzimit. Sot nje kishte mbet ne paqete qe e piva ne mjes, tashi te rri. E egzagjerova icik dhe sot kam pi 4 kafe deri ne ora 10 se me merren kembet.

Blendi

Primus registratum

Kurse une thash: Ti qe hec sikur ke cliru tironen, po nuk ta kom pushtu qytetin...dhe llogoreve, shpateve, pritave...lufte dhemb me dhembe.

loaded

Primus registratum

Pse mer pini kaq shume pse.Ne ne mesim,kur na shpjegon nje doktor dhe sheh ndonjerin nga dritarja qe pi duhan perjashta na thote:"E shihni ate atje qe pi duhan?Mos u habisni nese do ta keni perballe ndonje dite ne vendin ku do punoni!"

loaded

Primus registratum

Nje komshiu im (ish-aktor teatri i perjashtuar nga sistemi) kthehej i dehur gati pernate ne shtepi dhe gruaja i berrtiste.Ai i pergjigjej:"Pse me berrtet moj,hajde nje dite dehu bashke me mua dhe kur te kthehemi ne shtepi s'gjejme njeri qe te na berrtasi." /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

C'u boka ktu... muhabet rrushash...
Mirmrama ihere. Dhe shnet se nuk kam kohe dhe as histori per rrusha /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Ktu te bibliotek a ku jam une,ka nga ato raftet e larta qe duhet te hipesh ne shkalle.Eshte njona me fustan te holle qe vjen merr kushtetuten gjermane ne raft te pare ne toke.Erdhi nje dite,pa te vendi,s'ishte.Ishin te rafti i trete ne tavan /pf/images/graemlins/laugh.gif .Une po boja sikur s'dija gjo,kur me pyeti i tregova shkallet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .Me tha mua a hipen ma merr içik filan liber... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif -Po,pa tjeter thashe une.Radhes tjeter do boj sikur kam vra komen. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sinqerisht dhe mua me ka marre malli te dehem [/qb]
Gjithmone e kam ndi qe je tip pijanece ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif Pranej m'shko muhabeti me ty. Nga ligji i shoqerimit, i bi qe ju jeni t'gjithe droge fare si pjesmarres te temes me 309 faqe.

Jula po e dime qe pi se vlonjate. po edhe qe tymos mire ia bon se edhe une kom dymos nji mullar po ta llogaritesh rrjedhen e viteve. (E kom lon - jo fare, po kaloi mosha me duket).

Xingu po pijanec se sa here humb interi do shuj dhimbjen. Nuk permendi qepare rakine qe te le me dhimbje koke? Nga e dinte? Se pi prandaj.

Kordelja pi se e kom pa ne video qe rrinte ne lokal me syze djelli se i ishin bo syte flake. Po a e kishte nga rakia a e kishte nga bari le te na sqaroje lara se ajo e shoqeronte.

Ajo kusherira ime eshte komplet e dale nga binaret, tepelenase... dihet ai muhabet.

Nelka thote qe pi po te eci bjer eci bjer se kam pa hala.

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sinqerisht dhe mua me ka marre malli te dehem [/qb]
Ket hall ke ti mi Lara??? Hidhu knej nga lagja jone dhe pihemi te tere. :devil:

loaded

Primus registratum

O Lara avash mi lara avash.Ti kenj na thu çuni me i bukur i forumit,knej na permen kercunjte.Do takohemi ne xhiro veres ne Tiron... /pf/images/graemlins/wink.gif