Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

As une s'i degjoj dot me...po me intrigojne Tribalistas (mos qeshni) dhe "Raza de mil colores" eee e Ricky Martin eshte, talluni sa te doni!

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] asnje femer nuk ka qene kaq e embel me mua pervec mamit. [/qb]
Viktimizmi i superpeshkatarit...ose ngritja e mamit ne piedestal te egzagjeruar. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jula a ka nevoje per vize kur ke teser partie mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Shumeeeeeeeee xhan :kiss:

loaded

Primus registratum

Me gjoja shoket/qet italiane te klases.Te gjithe femije doktoresh,avokatesh,profesoresh.E bej per te balancuar pak realitetet,kur me kalojne me Reno Clio,Peugot 306 ose Citroen Saxo para kembeve ne mengjes dhe me pershendesin:"Ciaaooo..."...une ja kthej..."I came back and I ain't changed".Prape ne kembe jam dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per shoket shqiptare.Ishim ne pishina ne Parma,mua si me te voglin fizikisht,ata zdapat me kapnin me hidhnin ne uje gjithmone.Nje here,dy here,tre here.E kuptova pse e benin.Ajo bagnina(baywatch-i)nje alamet sexy bjond,sa here qe me hidhnin u shkonte u thonte:"Po lereni te shkretin..."dhe kta benin shaka,muhabet me te dmth.Ne kurriz tim.Para se te iknim ju afruan per ta pershendetur,duke shpresuar ne ndonje nr eventual celi,ndersa une isha i perqafuar me nje shtylle aty,i terrorizuar duke berritur:"Joo,me rroba moos...moos me rroba!".Rezistova,megjithese ma nxoren inatin me vone,me lane te beja dush i fundit!

jula

Primus registratum

Po eshte shume e bukur kenga...pastaj Lara, une nuk kam paragjykime mbi deviancen seksuale.

jula

Primus registratum

Une mendoj se ai eshte hedhur ne uje...edhe panorama duhet te jete goxha me mire...pak e larget, po sa pa hic... :thumbsup:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
Ngordh qen
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo mi te rroje e te vuaj, ngordhja kapak floriri per te /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ashtu te vuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Ehh mi Jul...Ca te te them ty une.Sikur ke qene ndonjehere ne Tr ti qe te kuptosh cfare behet...

Kordelja

Valoris scriptorum

Ua, ne u thame per uje ketu ky flet per pishina :rolleyes: Xingu edhe ti s'paske ardh ne Tirane ka ca kohe me duket /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Ej, pse TR per "Tirane" ishte?
Une nisa sherrin per pak : "Po ne Torino pse s'kemi shkuar, ja tani, me tallin dhe kalamajte!" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika, :wave:

loaded

Primus registratum

Ka ca kohe ne fakt.Mbaj mend heren e fundit qe erdha kam takuar nje punonjese te nje firme:"Bjeri qylit sh.p.k".Kryesisht tregti kafeje.

Kordelja

Valoris scriptorum

Ca dashurie e pare mi :eek: se ka pas shume tema per dashurite e para :eek: shpjegohu cik ma mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

O Lara pse s'me beni mua moderator te erosi,se e kam pasion... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Aman edhe dashuria e pare...pffff. Thone qe s'harrohet kurre, e mire, ndoshta s'harrohet por sa pare ben kur nuk e kujton asnjehere?

Si tha ajo goca: Ne gjimnaz nuk e bera me asnje sepse mendoja se do ruaja virgjerine per martesen. Por me doli qe virgjerine e ruajta per shkollen e larte.
Kujt nuk i ndodh keshtu he? vetem se me shpesh behet fjale per 8-vjecaren dhe te mesmen.

Kordelja

Valoris scriptorum

E di per cfare e ke fjalen por me duket se ka shku o nga Chit Chati o nga Diskutimet PA Kategori, e mbaj mend rrefimin tend per ate kingun me koken bosh qe e kishe pare nje dite ne rruge /pf/images/graemlins/laugh.gif E pacipe /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] O Lara pse s'me beni mua moderator te erosi,se e kam pasion... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Erosin e mbajne administratoret. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif