Rezistenca!

romeo

Forumium maestatis
Re: Rezistenca!

sot do vete ta shikoj ndeshjen ne nje pub bashke me ca shoke.
1 juventin

2 milaniste

1 interist (ky i fundit ndihet sfigato) /pf/images/graemlins/laugh.gif

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Si doli e dyta Anbeta dje?Na vodhen... [/qb]
gjithmone me te futur na e kan pas neve mor aman.
Na mbajten me shpresa se he gjoja do fitonte Anbeta dhe pastaj e nxorren te dyten /pf/images/graemlins/frown.gif

loaded

Primus registratum

Per gjys ore kam qene single dje ne darke pas emisionit,pastaj u gjet metoda e normalizimit te marredhenieve te vendeve fqinj te Adriatikut.Kisha veshur bluzen e kombetares tone,gati sa s'po ngjiresha si neper ndeshje futbolli.Ne fund ndodhi turpi.Sa dha pergjigjen,shkova direkt mora valixhen dhe fillova te fusja rrobat brenda:"Do ikiii!!!S'rri dot me nje sek ne ket vend".Me mori passaporten dhe iku. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Le ate po humba dhe bastin...

loaded

Primus registratum

Eee...jo,jo...e lame per restorant.
Ne Tirane eshte klas fare Juvenilja e re,si keshtjelle qe kane bo pas Qemal Stafes.Shume e bukur!Perrallore nga jashte.Vetem se ta ripnin koken me çmimet.

Blendi

Primus registratum

Mos humbi Anbeta, e kom pas goc pallati. Kemi thy i here kembet bashke te nji lishars qe e kishim bo vete. Mu s'mu njit koma aq mire sa asaj se do isha bo edhe une balerin. /pf/images/graemlins/laugh.gif
E shkreta ka qen e vujtme (varferi, si t'gjith me i llaf) por keto ishin jane kater motra, eshte goca e Andreas dhe Beses (Anbeta /pf/images/graemlins/smile.gif )., Bruna dhe Bujana ishin vetem perpjekjet e fundit per me bo cun. Ani eshte e dyta.
Ja e bona edhe une nje th&th. Edhe dicka per Anin, ka qene qe femije shuuuuume e perkushtuar mbas baletit dhe njeri sh. i thjeshte dhe i dashur. Kur Inis Gjoni me shoqe bridhshin me dashnoret, Anbeta studjonte, studjonte, studjonte.
Kaq.

loaded

Primus registratum

Vetem ta shifshe dje,si i ndriçonte fytyra.Komplet ekranin ja zinin syte,e thonin te gjithe qe ishte me e forta.Vajten ja dhane asaj plehres.Te ishte ndonje qe e meritonte me shume se ajo,hajt mo,se e kemi aq fytyre sa me ja njof meritat tjetrit,po ajo ishte zhulse...

jula

Primus registratum

Mos na hapni barkun me viktimizma kot se eshte e qarte qe de Filippi (dmth padronia kreative e Mediaset) eshte me shume se albano-entuziaste.
Te qe ne dore te tyre ...megjithate, populli votoi... Mendimi im modest eshte se ajo qe Xingu quan "plehre" do jete ylli i ardhshem i musicaleve...bast? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Moj ti...qe une dukem si peshk ktu brenda(kafja e Lares etj)e kam vene pak re.Kur eshte bere i suksesshem dhe Pasquale i Grande Fratellos qe eshte perfaqesimi i idiotizmit me brire,s'diskutohet qe dhe ajo qe di me ndjek ritmin duke lidhur 2 llafe,do e arrije nje gje.

A ka noj bast tjeter mer?Po hap agjenci une.

jula

Primus registratum

Shiko, e ndiej qe s'me hyn gje ne xhep me kete muhabet leshi :smash: , po ajo 18 vjecarja eshte kengetare profesioniste dhe recita da diva. Kaq.
Me thuaj dhe qe Kledi eshte yll tani... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te kuptohemi, s'kam gje kunder Anbetes, personalisht e kam votuar...thjesht jam e bindur qe e meritoi vendin e dyte.

personazh

Valoris scriptorum

imagjino jevgo...Pasquale me i suksesshem se ty...ik vra veten me qepshe druri /pf/images/graemlins/laugh.gif

ajo qe ja mori Ambetes eshte artiste vallaj.

loaded

Primus registratum

Hej zot...Se nga ka degju per ate qe eshte me e mira,vjen ktu dhe e thote.
Ore,une jam aq i keq sa te them qe s'ja dhane Anbetes se eshte shqiptare.Pike muhabeti.Dhe hallall ja befte zoti,se gjithe programit dje s'ja beri syri terr 1 sek.
Sa per Kledin kam respekt qe kur e pashe te Papirazzo duke ngacmu dashnoren e njerit,dhe ndersa po e fotografonin shkoi ja mori aparatin fotografit dhe ja prishi filmin.Tamam shqiptar!Qe e ftuan te Telegatto perkrah çmimeve oscar,aktoreve e regjizoreve me fame boterore,ishte pak si shume e ekzagjeruar.Nejse,Florian Myrtaj futbollist i Cesenes,akuzohet nga prokuroria e Pises qe ne ndeshjen Pisa-Cesena ka rrahur nje polic,ne bashkpunim me futbolliste te tjere italiane.Igli Tare kur ben gol shkon shan tifozat e vet.Jane pak pune te ngaterruara,gjithsesi s'ja heqin domethenien pershendetjes se Elsa Liles ne San Remo:Grazie,Faleminderit!

Ofelia

Forumium praecox

Dai Xingo, njeçike realiste. Anbeta kercen shkelqyer, reciton goxha mire dhe kendon keq. Giulia kendon shkelqyer, reciton shume mire dhe kercen goxha mire. per mendimin tim nuk ka lidhje fare racizmi dhe fakti qe Anbeta eshte shqiptare. Arriti ne finale, ne vend te dyte me 49 % te votave dhe duket qarte qe nuk ka vend per diskutime mbi racizmin. Per mua Anbeta eshte feja vete dhe Giulia po ashtu. Jam dakord per ate idiotllikun e Grande Fratello-s.
P.S. Ju puth te gjitheve

Kordelja

Valoris scriptorum

Mirmjesiiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/smile.gif

Sa me ju jargavit nga nje cicke ke faqja hyra :kiss:

Ca behet ketej nga ju /pf/images/graemlins/smile.gif

Une mire jam falemners /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zonja Ndrikull kishe marre trinitrine me ve5te kur na paraqite moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika se po me therrasin /pf/images/graemlins/smile.gif :book:

jula

Primus registratum

Ne kemi mbaruar si grup...nuk po nenvizoj qe kur/ku/si ndodhi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ciao legena :kiss: :wave:

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] imagjino jevgo...Pasquale me i suksesshem se ty...ik vra veten me qepshe druri /pf/images/graemlins/laugh.gif

ajo qe ja mori Ambetes eshte artiste vallaj. [/qb]
si do te pergjigjej Pasquale

"importante è partecipare" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s e pate dje te Costanzo?