Rezistenca!

loaded

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] E kuptova zemra: Ti je me Brazilin dhe me the R.Carlos, mua nuk me shpeton asnje hollesi, capitooo? :book:
Ah Lipi, Lipi... [/qb]
Koiçidence,megjithate arsyetim jo pa baze fare.Mua me pelqen futbolli ne pergjithesi.Po nje gje eshte e sigurt...heret a vone do e takojme Ronaldon.Shpresojme te mos na lere per te ikur te Reali...

Kordelja

Valoris scriptorum

Une shoh Futboll vetem kur arbitron Collina /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Futbolli--->Humbje kohe
Eh mi kordele...
Ishte 18 tetori 1998.Ndeshja Shqipri-Greqi ne Qemal Stafa.Kishte 2 vjet qe kombetarja s'luante ne Shqiperi nga trazirat.Stadiumi rrafsh.0-0.Minuta '87.Alban Bushi ne dyluftim me mbrojtesin leshon nje parabel me portierin grek te dale nga porta. 25.000 zemra ndalen.S'merrte njeri fryme.Kishin ngrire,komplet qenia shoqeronte ate trajektore topi,ne fillim qe ngjitej...Ne ato momente nuk ekzistonte gje tjeter ne bote.Ishte vetem nje top ne ajer dhe nje porte.Dukej sikur te gjithe ata njerez kishin lindur dhe jetuar per te ardhur aty,per te qene aty ne ate çast.Per te shtyre me shpirt ate top ne rrjete.Topi vazhdonte trajektoren.Qetesi e frikshme.Ankth.Ndjenja qe prisnin te çliroheshin te rebeloheshin.Prisnin vetem renien e topit.Edhe pak...edhe pak...hyr te lutem...:JASHTE!".Mbuluan fytyren me duar.Ne erresire imagjinuan dhe njehere replay-in e paraboles.:"Moos...!"Ndjenje boshlleku ne kraharor.Psheretima,renkima,dhimbje...Nuk dilnin dot nga ai rreth vicioz.
Shkunduni njerez,futbolli eshte argetim.Ne fund te fundit ç'do ndodhte sikur te kishte qene gol.Asgje!Futbolli eshte humbje kohe...ne pergjithesi.Por per nje çast,per nje te mijet sekonde...te duket gjithçka!

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

O Xingu, e kuptoj qe eshte nje lloj "orgazme" dhe ajo kur behet Goli, sidomos i Kombetares, per veten time pervec provave te Paradave te Nentorit kam qene edhe 3 here te tjera ne Stadium, nje here kur presori jone i Fiskultures (Gezim quhej me duket dhe ish kampion i kercimit se larti) kishte gara, nje here kur luajti Shqiperi Gjermani vjet a parvjet s'me kujtohet :confused: dhe une qe u bona me zemer (ne fakt gjusha portierin gjermon /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe nje here per nje koncert me duket...Kur sho ndonje ndeshje per kampionatin boteror (te vetmet qe shoh jane gjys-finalet dhe finalja) behem keq fare....se c'ka nje adrenaline qe perpiqem ta evitoj, jam perpjekur ta injektoj por pa sukses.Babi im s'ka pare kurre futboll /pf/images/graemlins/laugh.gif mbase duhet kosnideruar si faktor i keq :rolleyes:

Prape, me arsyetim te thjeshte mbetem ne faktin qe per ate 1 ore e 45 min mund te bej gjera me te mira per veten :book:

Kordelja

Valoris scriptorum

O Xingu /pf/images/graemlins/laugh.gif amon re se nuk te shava nga shpia :cool:

Dua te them qe me kujtohet nje pjese filmi ku kjo femra i kishte hyp ketij ke prehri dhe ky toci sa nuk e hudhi m'toke se i preu pamjen e ndeshjes :eek: amon re kur tjeteres iu ka tek ca vlere ka futbolli, pa mendoni qe kur i teket asaj mund te mos lodheni dhe aq per ate dreq "orgazme" te sinkronizuar qe u nxjerr djerset...kush ka nevoje per ndihme :idea:

loaded

Primus registratum

O kordele ç'do gje ka kohen e vet.Une kur lun Interi dhe Pamela te me vije i them:"Ik pirdhu,hec mas neshjes po deshe!".Kur lun kombetarja edhe sikur te thoje:"Po s'e le ndeshjen,te lej une".i them:"Ik zhduku,se ty te lej dhe neshjen se lej!".Njeriu duhet te te pranoje ashtu si je.S'eshte puna qe une ve ndeshjen para saj,thjesht ajo s'ka pse te gjeje orarin e neshjes kur e di fare mire qe orarin e neshjes une du me pa neshjen!

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
.....Njeriu duhet te te pranoje ashtu si je.S'eshte puna qe une ve ndeshjen para saj,thjesht ajo s'ka pse te gjeje orarin e neshjes kur e di fare mire qe orarin e neshjes une du me pa neshjen!
:eek: Ja egocentrizmi mashkullor e nxorri kryet prape, o Xingu po pse mer lal kush qeke ti qe te pranoj una sic je dhe s'me pranoke ti keshtu si jam, bah sa besim keni ne superioritetin gjinor more me qafshi... :shrug:

loaded

Primus registratum

O Korde...s'ka me zor...po te pelqeu rri,po s'te pelqeu ja ku e ke deren.Ca kujton ti?Jo po mos ik me shoket,mos luj bilardo,mos vij baste,mos pij duhon,mos hyp ne motorr,mos pij,mos boj...prit içik e...po veshim nje kemishe me papijon dhe po bohemi sherbetora pastaj...pse kshu eshte e....

Kordelja

Valoris scriptorum

Jo reeeeeeee :eek: posi jo re, ti shko ka ta ka qejfi se s'te nalon kush, dera aty eshte se une po laj leveret, po hekuros brekt e tua, po te gatuj farmakun qe te mos nordhesh, po te pjell kalamojt, po t'i rris, po rri sus kur fol nona jote ven e pa ven, po pispillosem dhe po prish gjumin ne darke kur vje ti pishem edhe po bohem edh einteligjente tu pa telenovela gjithe diten...hik mer cun mos lej nam... :shrug:

Ekstremist!

loaded

Primus registratum

Prit mi prit ti se s'po flas per jete bashkeshortore.Po flas lidhje te thjeshte.Me tregon kjo mu te lamet,te hekurosmet,kalamonjt.Shume mire...pse ça.Hecni anej mos na boni llafe...derr-derr...
O Harapo...ho me tipik kolegjist ku me nxit sherre e.

Kordelja

Valoris scriptorum

Aq me keq mer Xing, aq me keq :shrug: materializem seksual tip "kur te me teket mu mundesiht jo ne ditet e kampionatit ose ndeshjeve te topi" :eek:

Le nam!

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Jo po mos ik me shoket,mos luj bilardo,mos vij baste,mos pij duhon,mos hyp ne motorr,mos pij,mos boj...prit içik e...po veshim nje kemishe me papijon dhe po bohemi sherbetora pastaj...pse kshu eshte e.... [/qb]
Te kuptoj Xing: tamam fjalimet qe me mbajne mua /pf/images/graemlins/laugh.gif ...papapa nuk durohen keto predikime, ose haja koken me te mire tjetrit, ose mos ia acaro nervat kot (edhe vetes).

H

harap

Guest

aman more xingaro po puna eshte qe kordelja te shau rende te isha une ne vendin tend ta shifje ca do beja.