Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Xingu, me vij dhe mua nje emer futbollisti, te lutem...me te dhenat e pakta qe ke, perpiqu. :smash:

loaded

Primus registratum

O Julo e kisha llafin per vajzat qe kemi qene/jemi lidhur.Megjithate po ta bej nje perjashtim...me lej te mendohem pak po deshe.Nderkohe edhe Blendi mund te mendohet...

jula

Primus registratum

Mbiquajtjet e mia s'thuhen...dhe per me teper s'kuptohen...

Une jam Platini apo jo amore? :lol:

loaded

Primus registratum

Me tenton Roberto Carlos:I shpejte,i sakte,cinik,spektakolar,i vendosur,elegant(ne disa raste)gabon pak(por gabime fatale),inciziv ne gjujtjet nga larg.Goditje denimi therese(prek pikat e dobeta).Shtatshkurter... /pf/images/graemlins/smile.gif ,punetor.

Blendi

Primus registratum

Jula nga aftesite intelektuale (impresionuese) ngjan icik si Zidane. E admiroj ket futbollist. Por vetem qe ai i ka floket e rame dhe s'eshte ndonjefare simpatiku.

Sa per punene e merzitjeve. jo se kam ddonje fiksim timin, thjesht e kam vene re tu ndodhi disa te njohurave te mia (jo te dashura) qe me kalimin e nje fare moshe jane tjetersuar dhe me kane futur friken). Keshilla ime eshte qe gjerat duhte te mbeten gjithmone ne stad sfide, intrige midis ciftit. Kam dy miq qe bashkjetojne dhe mbas dy vjetyesh ai ankohet se ajo ia ka varur interesave te veta, nje nate ne bar ajo ia mbashtillte faqet me duar dhe i thoashte: "te keqen nena sa i bukur je". Une u futa posht tavolines. E po me t'thon dashnorja kshu? I ik lezeti, kupton. E kena nji mami, na ka ardh koha ta leme edhe ate vetem.

loaded

Primus registratum

Nese do hysh dhe ti ne valle si te tjerat,me thuaj ditelindjen se do te te vije si dhurate bluzja... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (per zotin me vrasin nese e marrin vesh qe e kam shkruar ktu).Te shkretit ne,s'lame bluze4 pa ble.
Blendo,e forta pas neshjes Barca-Juve 1-2,hyri ne tratative nje lojtare me emrin Zalayeta...(jevge /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Kordelja

Valoris scriptorum

Vetem me Futbolliste sot :idea:

Po na vute ndonje epitet na shpjegoni cik edhe natyren e futbollistit se s'kena shume njohuri ne ketej mas ketij PC-se :idea:

Hi Rezi :wave:

jula

Primus registratum

Ky bostansi ta merr kalane nga te kater anet mor aman...plasi syte Xingu vogel, c'talent, c'xhentilese... :cry:

Ehhh, jemi cike si fruta ne o Blend...per me teper me pesticide dhe me afat skadimi, para te cilit duhet te na besh recel per te na konservuar ndryshe rezulatati eshte ca thartuqka helmatisese per tu hedhur poshte.
Dmth...cike eshte faji i materialit te pare po dhe nje cike i perpunimit... :wave:

loaded

Primus registratum

Shiko tani,se jane gjera qe lindin spontanisht,dhe humb lezeti kur dun te gjithe nga nje emer,dhe te detyrojne me ja gjet.Per Julen meqe ishte e para,hajt mo...O Lara s'ke moshe mo per calciomercato ti tani.

loaded

Primus registratum

...e pate stricionen e tifozave juventine ne ndeshjen me Realin:"Scusa Zizou ma l'amore e ceco!"(Nedved=e verber).Jula...bostansi eshte me i pameshirshem se ç'jep pershtypjen... /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Jula...bostansi eshte me i pameshirshem se ç'jep pershtypjen... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po c'rendesi ka, pleqeria fjalen e ngrohte do. :thumbsup:

loaded

Primus registratum

Dhe thuaj pastaj qe te tifozlliku per skuadren e zemres nuk pasqyrohet sadopak karakteri...

jula

Primus registratum

E kuptova zemra: Ti je me Brazilin dhe me the R.Carlos, mua nuk me shpeton asnje hollesi, capitooo? :book:
Ah Lipi, Lipi...

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Une jam lipi?? Kush eshte lipi ai arbitri??? [/qb]
Pyetje acaruese tipike femrash.
Ose kur thote:"Mi piace Buffon.Gioca nel Inter vero?".Se dua veten ne ato momente...

Kordelja

Valoris scriptorum

Futbolli--->Humbje kohe :shrug:

Xingu mos gjuj eeeee, thjesht nje opinion pa lidhje eshte :cool: fundja s'ndajme te njejtin TV :shrug:

jula

Primus registratum

Futbolli eshte ne nje nga vendet e para pas orgazmes...loja me interesante, emocionante, kreative, plus qe vdes per lojerat e skuadres...

Ika une, mbase e gjuajme ndonje goditje denimi deri nga darka, se e kuptova qe kjo rezulton te jete karakteristika ime kryesore (Carlos, Zidane)...

Merrni nga nje racion puthjesh sa s'jane bere me tollon. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: