Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

... vjen si makabre nga natyra kjo tema, plus u hyjme ne ketyre muhabeteve me lehtesi...vate kjo puneee...
Kjo ne ekonomi eshte efekti bootstraps ...e vdiqem me duart tona... /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Jo, zakonisht uroj tortura te tmerrshme psikofizike qe i vene afer vdekjes por nuk e prekin...sa zemergjere qe jam! /pf/images/graemlins/wink.gif

loaded

Primus registratum

Pershendetje!
Me ndihmoni me kuptu pak kte sms qe me dergoi shoku im i dhomes para 3 min:
"Blej ashtu me la rrobat dhe nga ajo gjoja per me ere te mire".

loaded

Primus registratum

A thu e?Ate te paren e kisha kuptu ne fakt.
Kam nje problem tjeter.E kemi tavanin e dhomes prej druri dhe ka mbledhur milingona.Nuk e di se si grryejne drurin dhe bie pluhur druri perdhe.Me nxine jeten.Ca ka ndonje lloj spray per milingonat se ai i mushkonjave sikur s'ben efekt.Kane fituar imunitet me duket.

jula

Primus registratum

Kete problem s'e kam pasur ndonje here, po milingonat jane punetore, proletare, po deshe te prestoj nje CD me Internacionalen, ato dalin nga dhoma ne rresht per dy...ose (me e lezetshmja), ngrene doren per te bere grushtin dhe bien nga tavani! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pyet ne supermarket per "propellenti per insetti"...s'do shume mend.

Blendi

Primus registratum

Shko se duhet te kete ilac kastile per insekte, jo nga ato spray per mushkonjat.

Ka qene nje reklame e dhimbshme per punene e ketyre mushkonjave. Burri qe cohet nga krevati naten ne erresire dhe merr kanocen spray dhe nis e sprucon neper dhome. Deri sa i vjen ere dhe ndez driten per te pare se ka vizatuar murin me boje (kishte ngatrru kanacen). Reklama sugjeronte menyra te tjera per te vrare insektet, si une ty.

Shif per dicka me te forte, permanenete, ndoshta do te te duhej te mos flije ne dhome nje nate. Fle dot te ajo?

loaded

Primus registratum

S'eshte tavolina,eshte tavani po nejse mo.S'paske pi kafen sot me duket.
Ma boni hallall pytjen e fundit dhe e mbyllim kete teme bisede.
Kam tre peshqira nje roze,nje jeshil dhe nje bojeqielli.Kur i laj te tre me 30 grade(lavatriçen e kemi dhe me tharje)dmth kur i laj dhe i thaj me 30 grade me dalin si shume te thate dmth e humbin ate butesine,behen si te ashper.kur i laj me 90,sikur humbin ngjyren,ca here kane leshuar dhe boje,po s'e bejne rregullisht.Me vjen keq ti hedh se i kam marre nga Shqipria,se po te ishte per mu shkoja i blija te bardhe ktu dhe mblidhja menjen.

jula

Primus registratum

Peshqirat me 30 grade! :eek:
Meqe jane me ngjyre provoje me 45 te pakten. Per butesine ammorbidente (ajo gjeja me ere dmth).

Boll abuzove me shtepiakerine tone! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

O Blendo nuk o problem me fjet perjashta se dhe shokun e dhomes e nxjerr me shkelma,po me fute friken.Pse kaq rende qenka e...?!?Me prure ne mend ato dizinfektimet nga minjte,me klor,qe e s'hynin 1 jave neper shpira.

loaded

Primus registratum

O Jula,zakonisht kur do me u mburr qe gatun blen nga ato risoto qe mjafton me i vu 4 min ne tenxhere dhe jane gati.Mire ate po dhe te pyet:"Buona,vero?"."Buonissima!".Nje dite kishte bo vete lazagne al forno gjasme si per mu.Hengra çik thashe e kam lone me shoket me lujt me letra,shkova hengra nje pice perjashta se po ngordhja...

jula

Primus registratum

Tani, ne baze te teorise se kompensimit, kjo mikja duhet te jete te pakten yll... :rolleyes:

Jo se te hash lazanjat e mia te bie te fiket nga kenaqesia... /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Dua mbeshtetjen e Blendit per perkufizimin se mendja e femrave eshte sa 1 kokerr gruri.
Psh blen ca rroba dhe s'merzitet me ti tregu dhe me fol ku,si,qysh,me ke dhe sa i ka blere.E kupton qe ti as do t'ja dish fare,dhe qe kur ajo flet ti je duke mendu qe ne oren 2 fillon Pole Position,edhe prape vazhdon.
Ajo qe dua te them,e kuptojne qe jane duke folur kot dhe prape vazhdojne flasin...

Blendi

Primus registratum

Si eshte puna e femrave duhet ti genjesh gjithe kohes? Jane dyshuese ne kulm - sipas mikut tim Kenit.
Dje isha me Kenin dhe po me tregonte per dashnoren e vet, dhe per femrat ne pergjithsi. Me thoshte; "Nuk e kenaq dot kete femer. Psh ne seks, nganjehere vij per 2-3 minuta dhe ajo me thote: Ah sa po me pelqente, te zgjaste edhe pak!. Heren e dyte vazhdoj nja 25 minuta, deri sa ajo kthehet dhe ia ben: Po ti pse nuk vjen? Nuk jam boll seksi per ty?"

Ec e merre vesh.

jula

Primus registratum

Nuk lejohet te flasesh per te tjeret, po Blendi ka ca kohe qe s'eshte me adoleshent, s'me duket te kesh mundesi mbeshtetjeje.
Keshtu i dashur, mbaje ne ajer ate te "kokrres se grurit"...sa pis, pasi i dhame dhe gjithe ato keshilla me zemergjeresi...

Blendi

Primus registratum

Fiksim kam femrat qe kur jane vetem bejne si cool, si tipa interesante etj etj por nja dy vjete me vone heqin dore nga c'do lloj interesi dhe behen te merzitshme, pastaj pakenaqsine me veten e tyre nisin ta kerkojne te partneri. I cili nderkohe ka pare qe llustra ka rene dhe nuk eshte aq i egzaltuar per vete. Dhe nis grindja, gerr verr, gerr verr...
vijon

loaded

Primus registratum

PO them nje si gjysem sekreti.Ne si shoqni çunash(kolegji) ço vajze i ngjisim emer futbollisti ne varesi te karakteristikave.(Owen,Indrit Fortuzi,Hassler,Zikler,Bobo Vieri etc... /pf/images/graemlins/laugh.gif ).Mikja aktuale eshte pagezuar me vanNilsteroy /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .(Jam gjithnje ne kerkim te Ronaldos(s'besoj se do e mari vesh /pf/images/graemlins/wink.gif )Ne fillim kur ja thashe i pelqeu shume si emer.Dhe si pamje me thene te drejten kur e pa.Sa here qe i them qe do iki me pa neshje,me thote:"Manchesterin do shofesh e?"-Po,po...pa merak! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (Modena-Inter :cool: )

jula

Primus registratum

Ehuuu, plasen pakenaqesite ketej...te nisim listen ne s'mbarojme, keshtu qe po hiqemi si tolerante.

Mua p.sh., ankesa kryesore qe me behet eshte "Nuk je xheloze!" :eek:
Ne fakt nuk jam, asnjehere. Mund te jete difekt, por po te isha, do degjoja ca melodi te tipit "Me streson, je posesive, etj..." Zgjidhje s'ka, jemi njesoj te poshter...perjashto Xingaron qe eshte BigMc-u i poshtersise. /pf/images/graemlins/laugh.gif