Re: Rezistenca!
Une nuk jam indiferente ndaj "eres se parave" (te cilat thuhet se s'kane ere), por jo ne rastin e trashegimive...sic nuk jam xheloze per nje qe ka sy blu.
Jam bindur per nje gje: Ne kete bote (edhe ne tjetren) vetem dy "doktrina" kane te drejte te egzistojne: liberizmi ekstrem dhe komunizmi, njeri nga te dy. Nuk shoh asnjerin ne horizont:
-I pari do te kerkonte nje flijim fillestar /pf/images/graemlins/frown.gif por do te ishte optimal ne afatin e gjate, dora e padukshme ka dhene shenja se egziston. Po ja ku na dalin ca psikopate idiote si puna e Bush&co qe te cajne koken tere diten djathtas dhe ndertojne nje shtet qe investon me rendshem se kurre ne armatime. "Longa manus" e shtetit ne emer te mbrojtjes se kapitalizmit, bravooo trap!
-I dyti do te kerkonte gjithashtu nje flijim fillestar...shuuume me te dhimbshem, do te kerkonte te flaknim kafsherine njerezore, do ishte nje evolucion moral..., thashe "moral", sa fjale e shemtuar...
Askush nuk ka qejf per flijime e sakrifica, me vjen per te vjelle si nga USA "shteti liberist i armatosur dhe i mbrojtur nga proteksionizmi", si nga UE "tufa e shteteve tip socialdemokracie ku te vetmet sherbime sociale u garantohen pushteteve te forta, Agnellit dhe Kirschit..."
Nejse, krunde e dashur ti mos ma vij re, kam momente te tilla idiotizmi gati perdite...shyqyr Zotit koha rrjedh dhe budalleqet i le, kam pune per te bere. /pf/images/graemlins/smile.gif
:kiss: , lexohemi me vone.