Rezistenca!

loaded

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Me thone:"Une te bi ne dore tate e?!-Kurre".Vetem kur marrin ne tel pastaj te pyesin:"Ore,nuk e di pse,kam ca kohe zgjohem shpesh naten per te shkuar ne banjo...ka ndonje gje e?".

jula

Primus registratum

hani djath ju...

Lara, te keqen, kur nuk e dime ne, dmth qe s'ka per te ndodhur gje. Edhe mos hap panik, na ka dale per hundesh qumshti i nenes duke autentikuar firmat e referendumit. Ky i fundit eshte ne 15 qershor, s'ndodh hataja po s'deshi partia, lere kerkimin on line te lutem. :smash:
Tani, meqe une lexova se "mishi i derrit te ben agresiv dhe te shthurr, te heq ndjenjen e turpit, etj." dhe meqe vegjetarianizmin e kam varrosur prej muajsh (gjeth fare!)...ju pres tek lapidari ne Vuno me nje gic te vogel dhe me gazeten "Intervista" ne koke...vapeee.....

Ika nje here, :kiss:

Kordelja

Valoris scriptorum

Keni dy faqe qe flisni per djathrat pa konsideruar veren si shopqerues absolut :eek: placi ne vend placi, njorronta /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

a-alket

Primus registratum

nuk flas dot per te tjeret, po kur te shof nai muhabet interesant, do i fus hundet...tashi per tashi.. werk werk

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Pianisti thone eshte film fantastik. S'e kam pare, kur te dali ne DVD. Hugh Grant is not in it, i hope. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e kam pare para 2 muajve edhe akoma me sjell trishtim kur e kujtoj...
megjithate mund ta cilesoj (per guston time) nje nder filmat me te arrire te kinematografise!
eshte me te vertete i hatashem, kush nuk e ka pa akoma te marre nje pakete me facoleta perpara se te filloje filmi /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:
nuk mund ta kujtoj pjesen kur i ati percmohet dhe goditet ne rruge nga oficeri nazist, gjithashtu kur protagonisti luan ne piano per oficerin me (dhe kur mundohet te hape nje kanace me kastraveca...) :cry:
gjithsesi, kolona zanore mbetet nji mrekulli...

loaded

Primus registratum

I bukur me gjithe mend.Dhe ai e meritoi oscarin si aktori me i mire,dhe regjizori po ashtu.

Film tjeter i bukur:"25th hour";"25' ora" film i Spike Lee me Edward Norton.E pashe pardje.I arrire...

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ANDUSHl:
[qb] hi rezistenca, nga esht blendi? [/qb]
Perse e kerkon te gjallin midis virtualesh? /pf/images/graemlins/tongue.gif
ala me kete nick ti? se me ca rimon.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kumandaret gjithnji kane pasur debulese per seksin e dobet :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif , nuk di pse shkojne kaq shume keto dy gjera, nejse me shijoi intervista, po me erdhi keq per Blendin qe qeka troke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Hmmmmmmmmm.... kisha edhe une nji pyetje per Blendin, megjithese e kuptoj qe s'kam asnje te drejte te bej nje pyetje te tille, po nuk e di pse me pelqen t'ja bej kete pyetje disa tipave djemsh, panvaresisht nese do marr nje pergjigje te sinqerte apo jo.

Sa vajzave i ke thene " TE DUA" ?

Blendi

Primus registratum

Ia kam thon nja kater gocave gjithsejt, duke fillu qe nga e para fare. Po me tamon (ne retrospekt) e kam pas me verte per 2 nga ato.

Tashi nuk jap mo pergjigje. Tallni bythen sa t'doni. Kom faj une qe i jap interviste kesaj hetueses.

Si ju kom partizanesha?
Mirmjes.

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Ia kam thon nja kater gocave gjithsejt, duke fillu qe nga e para fare. Po me tamon (ne retrospekt) e kam pas me verte per 2 nga ato.

Tashi nuk jap mo pergjigje. Tallni bythen sa t'doni. Kom faj une qe i jap interviste kesaj hetueses.

[/qb]
S'ka gjo me tall te prapmen ketu. Ishte real kuriosity .

Po ti mos u qaj prej hetueses, se osht ma mire me u more me hetuese, sesa me gjykatese. /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Ne fillim ishte...

Te shendosha si jula ...
pastaj: Aneks si jula...
Jagua: Borgjeze si jula...

/pf/images/graemlins/laugh.gif Sa ju dua mor, sa ju dua...

jula

Primus registratum

Atje ku jam gjithmone, vetem se nuk brodha shume neper Af.
6 grade mbi mesataren e muajit, po mendoj si do dal per te vajtur ne shtepi..... :eek: