Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Une do bej 45 min tren se me ka hipur nje mall (ndjenje reaksionare) per nje shoqe me te cilen kam jetuar ne vit te pare...ja keshtu, e pa planifikuar ishte, po tani ka ardhur nga Gjermania dhe eshte kalimthi.

:kiss: :wave: ciao

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Hudhni nji sy anej ka thio
Julka? ca do bosh sot masdite ti? [/qb]
Thiatri jot ene i lares me la ketu muve deri nime.. :mad: , majaft vazhdojeni neser.

Yllo , kujdes se kur bohem xheloze seriozisht, i thyj muret e teatros. /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Siena o delikate.
Ej po hyni ne kategori te pare he? U ka bo me ardh me pa futboll anej ka ju.

Goca

Primus registratum

[qb] Siena o delikate.
Ej po hyni ne kategori te pare he? U ka bo me ardh me pa futboll anej ka ju. [/qb]
E shef mire ti delikatesen e Sienes, kur te hyj naj dite rondshem une ty :mad: , na e bone menjen Amerik na e bone.

Amon mer, se mos shifet vetem futboll knej, hajde hajde se kena horizonte te gjona... /pf/images/graemlins/wink.gif .

Blendi

Primus registratum

hahaha
mos thuj kshu gjonash se une qesh me te modhe. Kom rob verdalle qe shofin mu tu u zgerdhi.
Po i keni te gjona horizontet huh?
Ke qen ndonjehere ne Arizona? /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Tribalitet i dhimbshem...kulmi eshte qe i bejne keto praktika makabre ilegalisht edhe ne mes te Europes... /pf/images/graemlins/frown.gif

Po kjo Penelka c'i ka keto penelata xhelozie keshtu mo? Une per vete kam qene nja dy dite e fejuar me Aurelianon po ka qene per arsye rigorozisht politike! :lol: :angel:

Blendi

Primus registratum

Ne akoma te fejuar jemi, apo po ma thua me stil qe me ke lene?
MIRDITA/MIRMENGJES

*urova

jula

Primus registratum

Mirmengjes, varja, u pa puna...poligami e poliandri bashke, shoqeria natyrore.
:thumbsup:

Ka ndonje teme interesante? Jo se e dh***e edhe "1 majin". :mad:

Blendi

Primus registratum

Nuk e kam vene re akoma ate te 1 majit. Po qe 1 Maji mbatet Njësh, s'ka argument qe ta kundershtoje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tema interesante ne forum hap vetem Dick Darlington Delarge. Histori te trilluara, po nejse, vret kohen mileti.

Ofelia

Forumium praecox

Mirdita!!!
C'kemi rezistenca?
Teme? Sot eshte 25 vjetori i vdekjes se Aldo Moros nga Brigate Rosse. Po lexoja nja dy artikuj...

Ofelia

Forumium praecox

[qb]
Tema interesante ne forum hap vetem Dick Darlington Delarge. Histori te trilluara, po nejse, vret kohen mileti. [/qb]
Ke Erosi?... Paj zotin Blendo, me ka çudit serioziteti i miletit neper pergjigje. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Shoket e vet ia futen Aldo ziut...Cossiga p.sh. dhe keq me vjen. Megjithate, per mendimin tim, nje demokristian i mefshte nuk ka pse te kthehet ne hero, statist i madh, etj. vetem per faktin se e vrane BR. :rolleyes:

Ofelia

Forumium praecox

Nuk e bera hero mi, pse merr flake kot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po lexoja nja dy artikuj dhe u kujtova...
Puç

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga jula:
Tribalitet i dhimbshem...kulmi eshte qe i bejne keto praktika makabre ilegalisht edhe ne mes te Europes... /pf/images/graemlins/frown.gif
Une kam pare disa emisione tek Costanzo Show, me shume vemendje, me pas kam pare edhe emisione te tjere ah po mu kujtua tek tempi Moderni me Daria Bignardi, nuk kam degjuar kurre ama kurre ne jeten time gje me mizore sesa ky ritual, as pearcing ketu e aty nuk me ka ngjallur aq neveri, mendoni qe ishin shume gra te intervistuara ne Itali qe e kishin bere me inisiativen e tyre te lire dhe ua rekomandonin femijeve te tyre.Cfare mizorish te tjera te pjella brutalisht nuk njohim me :shrug:

Kordelja

Valoris scriptorum

Une pithuajse e kam nje ide se kush mund te jete ai D*** Darington-i, (s'ma ze goja asd ne onglisht /pf/images/graemlins/laugh.gif ), eshte dikush me dopio-personalitet ne AF :rolleyes:

Megjithate ai eshte "ai" qe sqaron (mbi)popullimin e Eros-it, sinqerisht une e konsideroj me shume vlere hapjen e ketij forumi ne AF edhe pse dikujt mund t'i duket totalisht i kote... :idea:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
Hej megjithese une e hodha si lajm prape nuk e di Cili eshte qellimi i ritualit?? Apo i njejti me circoncisionen
Ritual;i konsiston ne ruajtjen e "integritetit femeror" :rolleyes: eshte dicka teper e dhimbshme sepse kujto super-dhimbjet dhe pengesat gjate lindjes :eek: , eshte qepje per te parandaluar eksitimin femeror me sakte per ta mbajtur sa me larg "mekatit" /pf/images/graemlins/frown.gif