Rezistenca!

a-alket

Primus registratum
Re: Rezistenca!

vertet..po nuk shikoj ndonje kuqalash te hidhet ne demonstrata dhe grushtoje policet ...per kuben, per venezuelen...

prandaj...parimet jane prej leshi gjithandej. i bie qe pragmatizmi eshte peshorja ...dhe atje dihet se kush fiton...

hajt nje /pf/images/graemlins/frown.gif per ata 3 te vraret dhe 70 te burgosurit politike dhe ishalla vjen sa me shpejt dita e cekut :tipsy:

jula

Primus registratum

Policet jane zakonisht proletare dhe bij proletaresh.
Thjesht nuk gjejme dot nje pozicion te mire perballe Palazzo Chigi (bie llafi) dhe po ta benim prape s'fitojme gje...
Mua s'me zene as te prerat historike, p.sh. po te kisha lindur ne Mesjete nuk do te doja medoemos kapitalizem...presim rrogen me buze ne gaz.

Blendi

Primus registratum

Kuba nuk eshte se deshtoi javen qe shkoi, nejse.
Fideli e ka dhi muhabetin me kohe. Me vjen inat qe revolucionit (pas fitores) nuk iu dha nje shanc asnjehere. Sabotim, sabotim, sabotim. ciu ciu cia

loaded

Primus registratum

Ca i kam punuar njonit ne bilardo tani...zbor,zbor.O Jula,une s'thashe me u martu,une thashe thjesht me ke qejf,siç kam une qejf Laren psh.S'ka ndonje gje...simpati e thjeshte.
Paska hy ...me ner...Nazhi e?!

a-alket

Primus registratum

yeah...do bosi zgjidhen punet /pf/images/graemlins/wink.gif

na shkoi mendja per nje puro...mbase kane kta robt e punes ndonje ta nez i her se na u ca hunda

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Me vjen inat qe revolucionit (pas fitores) nuk iu dha nje shanc asnjehere. [/qb]
po ne beme revolucionin...si te mos i shijojme frutat /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Jo se mua mi ka enda sabotimet, po kur e nisin ta cojne ne fund...Kastratin duket sikur e mbajne me oksigjen vete keshtu...
More, 3 ore e gjysem fjalim dhe rekordin e ka 7 ore (para disa vjetesh). Nje delegacion komunistesh italine (per definicion naive) i bene thirrje te lironte ca te burgosur per arsye te orientimit homoseksual. Pergjigja: "Kam vene re se keni dy deputete "ashtu" ne parlament. Mjafton si perfaqesi pederastesh". Kete mendim, babi im (krye i djathte) ia pelqeu shume ne fakt.
Nejse, do shkerrmoqen si organizim sapo ta perdredhe "leader maximo".

Meanwhile ne mediapolitiiken shqiptare

Komedia Hyjnore

SAga e zonjes Kordheli

Akti i pare (ose ndryshe Shenjtore Mimi ne bashki)

Me teper sesa ambicia per nje pune te tille, mendimi se do te punonte krah Edi Rames, te cilin e njihte si nje njeri me vizion, Mimi Kodhelit i dukej teper atraktive. Ideja per te ndihmuar nje mik te vjeter, per te vene ne sherbim te tij pervojen e saj ne sektorin privat e grishte se tepermi. Pas shume bisedimesh e telefonatash, pas nje muaj e gjysme vramendjeje, Kodheli kishte vendosur te thoshte "po".

Akti i dyte (Te qenit femer e perdor ne perpjestim te zhdrejte)

Por duke qene perballe mediave, Mimi Kodheli gjithmone e me teper ka qene e hapur edhe ndaj sulmeve qe i jane bere Bashkise se Tiranes. Te qenit femer nuk mund ta ndihmoje ne nje rast te tille, prania e saj delikate ne mes te nje debati nuk mund t'i beje te tjeret te ulin tonet e bisedes, te kontrollojne fjalorin apo te jene me pak agresive. Madje duket se ndodh e kunderta. Ne nje shoqeri kaq te ashper sa ajo shqiptare, te qenit femer ne te tilla funksione nuk eshte nje gje e lehte. "Gjithsesi mbijetesen e kam mbeshtetur tek puna, vullneti, shkolla dhe edukimi, tregon Kodheli. Kjo gje me ka bere te jem me e spikatur se shume djem moshatare te mij"

jula

Primus registratum

Kjo Kodheli e di qe ne nje fshat te Elbasanit 26-vjecarja vrau veten se i biri e pa duke puthur te shoqin, babane e femijes me nje llaf...
Mua me ben shume pershtypje humnera e pseudoproblemeve (si ai feminist me ngjyra "perendimore" p.sh) ne goje te pararojes se shoqerise shqiptare. Nano p.sh., ben ndonjehere ca fjali te thella me ca hollesira e virtuozizma qe as politikanet europiane abstrakte e vizionare nuk bejne me.
Jo se duhet te behen gju me gju me fatkeqet, po nje cike me realiste mundesisht...

Kordelina

Primus registratum

Lara, mos i venc ne shenjester ti se shakull m'toke kta me gjithe steken e bilardos thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendo /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Kordelina

Primus registratum

Pse u vetevra ajo mojjjj :eek:

Mu kujtua ajo nusja shqiptare e gojedhanave qe u hodh ne pus se pordhi ne sy te vjerrit :eek:

Ca populli "interesant" jemi ne do mbushnim faqet e ndonje publikimi me faktet me te cuditshme ne bote :eek: nuk rreshtim se budallallepsuri :eek:

jula

Primus registratum

Une mbaj mend ndeshjen Flamurtari-Partizani i Beogradit. Mospranimi i camcakizave nga tifozet armiq ishte ne rend te dites ne mesonjetaren tone... :confused:

Blendi

Primus registratum

Dhe ti mbllacite grure me siguri. Ah te mjeret ne thuajjjjjjjjjj. Po me gomere se ne a do gjejme valle? Pervecse ne Kube, kuptohet.

Mua me ka rreshqitur nja dy here neper mend qe kur te kthehem ne shqiperi te mos bej rezidence ne tirane.