Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Mua ma dh*** dhe versioni "prej verteti" i jetes per sot. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vura re se me doni shume kur s'jam, mos dmth se doni te mos jem? :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif

Xingaro s'meriton pergjigje fare, po une jam llafazane me nam. Kingu ka nja dy arsye te fuqishme qe ti jo vetem te mos me pelqesh, por edhe te me jesh...antipatik. P.sh. a)je doktor;b)je i vogel; c)je shume brun.....e rregullon nje cike politiken vetem se je fierak. :tipsy:

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Jula me pershendeti mua kur iku...me ka qejf dreqi po ka turp te ma thoje.Lara psh,ja thote te gjitheve pa problem fare.Nje dite biles i tha dhe Nazhit;:"Ti ma heq trunin!".Iu be qejfi fukarait te shkrete... [/qb]
o Xhroxh Kluni i Ferrares /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Mua ma dh*** dhe versioni "prej verteti" i jetes per sot. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vura re se me doni shume kur s'jam, mos dmth se doni te mos jem? :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif

Xingaro s'meriton pergjigje fare, po une jam llafazane me nam. Kingu ka nja dy arsye te fuqishme qe ti jo vetem te mos me pelqesh, por edhe te me jesh...antipatik. P.sh. a)je doktor;b)je i vogel; c)je shume brun.....e rregullon nje cike politiken vetem se je fierak. :tipsy: [/qb]
o xingo.....thuji plakut te kurseje leke qe tashi se mrena vjeshtes u bone per dasem
:lol:

Blendi

Primus registratum

lioness.jpg

Po mire mi, meqe ai e rregulloka politiken se osht fierak, ne e dhikemi se jena Tironca e?
Ik ere, Rrace racistash!

Ofelia

Forumium praecox

Mirdita rezistenca! Si jeni?
C'ka ndodhur gjate gjithe kesaj kohe qe nuk kam qene... (Kush rri lexon gjithe faqet)
E moret vesh ate punen e Kastros, pushkatimin e tre veteve qe kishin sekuestruar tragetin? /pf/images/graemlins/frown.gif

Blendi

Primus registratum

Une po iki, me i hyp pram njati shekembit tashi. lara e din shkembin ku hyp une.

Shnet cuna goca, ju perqafoj te gjitheve.

jula

Primus registratum

Ate me tiranasit s'e kapa fare une...se Shqiperia ka plot qytete te preferueshme per krushqi. Ne vend te pare Korca me Durresin, gjithsesi.

:wub:

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Ate me tiranasit s'e kapa fare une...se Shqiperia ka plot qytete te preferueshme per krushqi. Ne vend te pare Korca me Durresin, gjithsesi.

:wub: [/qb]
Bah!! Jo po dhender ne Vllorë! Je ne terezi ti mi ejjj?

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] Mirdita rezistenca! Si jeni?
C'ka ndodhur gjate gjithe kesaj kohe qe nuk kam qene... (Kush rri lexon gjithe faqet)
E moret vesh ate punen e Kastros, pushkatimin e tre veteve qe kishin sekuestruar tragetin? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
E pra, c'publicitet (me te drejte)...gjynah qe genocidet e Guatemales "shkasin" pa zhurme.....
Nejse, ciao felia, perqafime.

jula

Primus registratum

Blendi ti duhet te jesh impermeabel ne kete muhabet se s'ke asnje difekt ne lidhje me origjinen dhe per mua s'ke difekte fare. Mbahesh thjesht per bishtperdredhur me nam . /pf/images/graemlins/smile.gif

jula

Primus registratum

c'provokator eshte ky mor aman...
ne te kundert do kishte thene: "juve s'ju ben pershtypje fare dhunimi i te drejtave te njeriut ne Kube!"

Nejse, mua vrasjet ne pergjithesi nuk me trondisin me, fale overdozes qe na falin mediat ndonjehere me duken si thiatro...

a-alket

Primus registratum

ca lesh provokimi..po ndjehesh i lodhur te sugjerosh ndonje "veprim" sepse te hidhet ne fyt papa...

megjithate..nqs kubaneve ju pelqen kastro..ne te s'emes vafshin...pervec purove s'kane gje tjeter

personazh

Valoris scriptorum

thiatros i mursh te ligat e ahengut, se eshte gjo e menume mire e me bitisje te sigurt. /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Me vijne ne mend ca versione te tjera te fjalise tende, vec po zevendesoj menderisht fjalet "kubane" dhe "Kastro"...me ca te tjera.
Po pergjithesisht ke te drejte.