Rezistenca!

a-alket

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga jula:
[QB eshte nje nga kantautoret me .....ahhhh....ME! te Pizzalandias. [/QB]
did you ...ahhhh!... him at least? /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Mos ma merrni per ters...se jam duke mesu fiziologji,le vie urinarie.Imagjinoni...duke mesuar tani,erdhi njoni(shqiptar)dhe duke pa kte librin tim me figura gjenitalesh te jashtme me tha:"Aaa s'ke turp...qen!"."-Ik ere trap -i thashe-se ata si puna jote s'na lejne me hec perpara ne...

loaded

Primus registratum

Jula,pa te keq po ta them,s'ma ndjen fare me arrit si Guccini.Une e kam zgjedhur rrugen time,Gucini e kishte te veten...

a-alket

Primus registratum

Jula, Just do it! Nuk besoj se do i thote jo nje femre lakuriq /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Jula,pa te keq po ta them,s'ma ndjen fare me arrit si Guccini.Une e kam zgjedhur rrugen time,Gucini e kishte te veten... [/qb]
Shqip, e fundit kjo mbi kete teme leshi:

Jo nuk arrin dot ate nivel lavdie, thjesht eshte shume i gjate, nuk arrin dot tek poposhi( kur thote Lara)...

:wave:

jula

Primus registratum

Makina ketu ne fshatin Mortadellandia me shume per te prishur pune eshte. Deri sa te vendose kryepleqesia te merret seriozisht me trafikun dhe pikat e parkimit...

E di ca gallate eshte te shikosh te dielave Romano Prodin me biciklete ne qender...

a-alket

Primus registratum

bicikleta eshte e mire vetem per te ndjekur ndonje femer qe bo ciklizem per te mbajtur formen :tipsy: megjithate, Romano Prodi duke ndjekur ndonje femer .... eshte gallate me ter men :tipsy: :tipsy:

loaded

Primus registratum

O Jula sa here e ke shtyp ate MC se na torturove.
Te henen qe kaloi kam qene ne stacion treni te Bolognes nga ora 23.20 deri ne oren 01:10 se s'kishte tren.Isha tek pulle.Po me shihnin ca spaciatore me sy tinzare,thashe...ja njehere qe duhet Jula nuk del...

Kordelina

Primus registratum

Pjesea me e mire qe ka nje biciklete eshte "shala" :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s. /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.p.s. :wave:

orikum

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] O Jula sa here e ke shtyp ate MC se na torturove.
Te henen qe kaloi kam qene ne stacion treni te Bolognes nga ora 23.20 deri ne oren 01:10 se s'kishte tren.Isha tek pulle.Po me shihnin ca spaciatore me sy tinzare,thashe...ja njehere qe duhet Jula nuk del... [/qb]
dmth ti zingaro e paske kapur difektin qe ke ne vetevete,kjo eshte shenje e mire se te jep shkas te perballohesh me shume situtata .kjo qe ke thene me lart duhet te jete shume afer emrit qe ti prezanton. :confused:

Blendi

Primus registratum

NEJSE...
Une kam dash me ble biciklete po pertoj me e ngjit deri n'kat trete. Kur ndrroj shpi. nanjoni ktu ka biciklete?
Asnji vej bast. Vec kordeles kuptohet se ajo merret me ciklizma.

a-alket

Primus registratum

une dua te blej nje...scooter ...po ne mungese te rritjes se rroges do blej nje biciklete..se jo per gje..po eshte gjynaf te mos dal i cik ke parku qe e kam nje peshtyme larg..

Kordelina

Primus registratum

Blendo una e hyp 5 kate pa mendo :shrug: edhe qahem, pastaj nje dite thashe:sa mire me ma kjo mu gjthe diten m'krahe e une qahem se e njis n'darke vetem iher ne'shpi...per te mos fol per fatkin qe e kam te 6-en :rolleyes: (5 te vjedhme po tashi kom nji dryn qe s'ka zot qe e hap)

:mad:

P.s.Kshu osht kur s'te rri suma pa AF edhe kur je e mytme me pune /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Amon e burr...me i kriju probleme vetes eshte gjeja me e lehte qe ekziston.Mbreme bera llafe me 3 çuna ne nje makine,se thane na kalove shume afer me scooter.Nja 3 terrona,majmuna.Me fillu me heng inat per idiolliqe,vetem sa me demtu veten."Ok-i thashe-me falni se e pata une fajin"(pa pasur faj fare) vetem me u shkeput.

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelina:
[qb] Blendo una e hyp 5 keta pa mendo :shrug: edhe qahem, pastaj nje dite thahse:sa mire me ma kjo mu gjthe diten m'krahe e une qahem se e njis n'darje vetem iher ne'shpi...per te mos fol per gatkin qe e kam te 6-en :rolleyes: [/qb]
Pash nerin ca je tu pi?