Rezistenca!

Dolores

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Nushke futja nja dy gota vere edhe ik bjer gjume....s'di c keshille tjeter te jap ne kete lloj publiku........it really stinks in here :rolleyes:

jula

Primus registratum

Aman moj, c'biografi-zeza, normale do te thoja...
Se mos e kam per here te pare une, me kane pyetur ca here se mos kam banuar tek Blloku...

Ka gjera me te rendesishme, Toronto ne listen e vendeve me rezikshmeri te larte!!! Dolores (!)

Ciao Lara, dite koti sot... :kiss:

Blendi

Primus registratum

Ja si e kam kusheriren si shpirt. Nuk 10 as per Sars as per gje. Hic mo hic, futi nje paçe mjes per mjes aty ke qebaptore "Damsi" dhe je ne rregull me Sarsin. (sa hyn ne Toronto e ke ne krah te majt, afer atij qe shet banane)

Ky quhet "HUMOR KINEZ" - Get it? - Meqe Sars vjen nga Kina. :fucked up: :goofy:

Blendi

Primus registratum

Nje grua kalonte rruges ne tirane qe i varej mbi njerin sy nje cope lekure si petull dhe dukej tamam si kjo: :wink: me kalonin mornica kur e shikoja ate gruan, e kisha icik frike.

Dolores

Primus registratum

Po ca te dhjes une mer........te qe ne dorren time e dija une ci beja....per gjerrat s kam c tu bej rri e pres, jeta vazhdon ktu sikur te kete rene 1 m bore :shrug: ...Per kete semundje e vetmja paralajmerim qe na kane dhene eshte laj duart sa me mire.....ti shikosh te gjithe ktu u kane rene duarte cope nga sapuni /pf/images/graemlins/laugh.gif ...pastaj po te zuri te japin nji list me gjerra.....keshtu qe varet nga imuniteti i personit.....

Kordelja

Valoris scriptorum

Dole une e kom smunje te lamen e durve, me jane rrjep fare ...

Mrome kam pa nje lajm te tmerrshem: Nje familje e shperngulur nga Tropoja me 7 femije qe ishin nje vajze 18 vjec e cila per shkak te kurave te gabuara te Doktorrit te leshit kish mbteru e pazhvilluar, nuk hante, nuk fliste, kish ngrene per 7 vjet vetem turshi (refuzonte te hante gjera te tjera) dhe keto vetem nje here ne dite, te shihnit ate varferi dhe mizeri do ishit rrenqethur, ish faji i diagnostikimit te pseudo-doktorrit te katunit....o Zot qysh rronin... /pf/images/graemlins/frown.gif

Dolores

Primus registratum

Doktoret kane profesionin me te shpifur ne bote........ /pf/images/graemlins/frown.gif ....edhe ta dini per nji cik do isha bere nuse doktori..... :shrug:

Lara po ti moj ne ane te anes pse te ka zene frika kaq shume :confused:
Maska vetem neper spitale mbajne ose pleqte qe jetojne afer qytetit kinez.................ahh vdiqa per nji cik supe vietnameze dhe nga ai caji kinez me stafidhe brena a di une me ca e bejne
:rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

O Lara e kom shkrujt ma siper ate lajmin Histori 2 min eshte...oj kjo...me ka ngel menja :shrug: