Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Totally, I agree. Albana eshte dhjete here me simpatike ne realitet.
Edhe une dal shume keq ne fotografi (jo ne ket rast, ketu kam dal mire), por zakonisht jam shume i pafotografutshëm.

Kordelja

Valoris scriptorum

Ndrikulla ishte yll moj, as nuk ngjan fare me fotot, dicka krejt tjeter ne realitet...pervec leshrave te verdha sigurisht... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Lara...s'ka problem,ti komento ata qe ke pare... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E o i mire je i mire. Krejtesisht i fotofutshem!
Ke nje mendje te besh fushate Mister-i? /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Ti ik lexo te "trukaçurrelsat" se per ato lloj vleresimesh vetem Laren kam une.Meqe ra llafi te chati,ate zgjidhjen e atij katrorit nuk e dinte ai qe ma tha.

loaded

Primus registratum

Ca ishte kjo:"Messagio promozionale" e?
O lara pse moj mall vitrine jam une,me terheq klientet e?!Une du me qene nga ajo vera qe e pi vetem me miqte me te ngushte.

Kordelja

Valoris scriptorum

Aaaaaaaaaaaa Xingu u bona kurioze shume une nashti /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Lara i marr moj i marr /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kujt s'i puno mi ty eeee /pf/images/graemlins/laugh.gif ty te puno si sahat zviceran /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ngjo se kshu si Dirty Minded qe jam mu me shkoi ne mend nji gjo e keqe...sipas renditjes K bjen cikez para L-se atje ke lista e MC-ve dhe mrome me ka ardh nji mesazh 15 here /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Blendo mos ke ngatrru gishtin mer /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Bobobo...ça behet kshu...Me erdhi nje MC tani:"Ma jep pak nr e celit tha se ti ma heq trunin..."
Thu kane ngaterru emrin e?

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

A nuk e shef gjasme ti qe s'ngatarrohesh kollaj ti re /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po e pranoj hapur, nuk mund te duroj me, perndryshe do plas. Isha une ajo qe ta Dergoi MC, me nje nofke tjeter. Nje tentative per te tu afruar :eek: :devil:

Blendi

Primus registratum

O Korda e violines (e ke pa ket firmen qe te shan?), ate mesazhin ta dergova ty, vetem nje here, por kishte nje difekt dhe perseritej sa here hapje faqe, edhe mu ashtu ma bente dje.
Edhe pligrimit ketu ke zyra.
Atij se kush i kishte shkrujt nje Peshperime "The Matrix is watching you", po kujtonte se i ishin fut ne kompjuter dhe i kishte heq prizen fare dhe po rrinte ne kembe tu e pa ashtu fik. Vetem prej MÇ-se. /pf/images/graemlins/laugh.gif "se kush po me shef" ma boni mu.

loaded

Primus registratum

O Nelka...paraqit curriculumin te Lara me foto...ta shqyrtoje njehere ajo.Se ate kam sekretare per kshu punesh une.Po e pa Lara te arsyshme te prenoton nje takim me mua.

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] E solle koken ti salcicja ime :devil:
Si nuk ma transferove imazhin tend? :shrug: [/qb]
po ku ta transferoj? se mos ma dhe adresen e shpise ti mu... /pf/images/graemlins/tongue.gif

leje leje se ju bo qejfi salcices qe kur e more ne patronazh.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Blendo mos me hap barkun tashi se ia filloj e s'di me pushu mo una /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ngjo Blendo, njoni me shkrujti mrome nji pisllik mu qe me boni t'ia shaj pragun e shpis. /pf/images/graemlins/laugh.gif