Rezistenca!

Dolores

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Moj gra se lash nam lash.......po une s kisha mo vend moj ne e-mail ......dergoni foton e tushesh prape se hapa vend......

bebivogel

Forumium maestatis

Mua me harruat te me dergoni fotot /pf/images/graemlins/tongue.gif ... Tushen e kam pare me ato rrelat e bukla ... Doloresin Laran eve Julkan gjifashtu ... whats missing? Kordelkaaaa ... oh eve Izzin e kam pare /pf/images/graemlins/wink.gif ... sa per BC ... e kam pare aq shume sa me ka lodh ... :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Hola :wave:

Dole, neser ta forward prap, Bebush ele ty moj ele ty...po ele ti ama /pf/images/graemlins/smile.gif

Du Julen, Blendin dhe BÇ-ne /pf/images/graemlins/smile.gif

Blucke, BÇ-ja qingj moj qingj per ta bere kurban per Pashket /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]

Blucke, BÇ-ja qingj moj qingj per ta bere kurban per Pashket /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos na e marresh ne sysh! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]...Du Julen, Blendin dhe BÇ-ne /pf/images/graemlins/smile.gif ... [/qb]
Kurse ket s'e mora vesh fare se nuk e kam ndjek muhabetin.

Kordelja

Valoris scriptorum

Lexco Blendo se jane shpernda postera sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ngjo se kshu thote populli per syte qe te kpusin m'dysh /pf/images/graemlins/laugh.gif i ka te bardha se ata me ngjyre te celet e kane kete veti (vetem) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Blendo ndrro avatarin me te vjetrin se m'duket sikur flas me nje send...e kishe te bukur te vjetrin...

Jam tu lexu Garsain sapo mbarova Lul Mazrekun e Kadarese, edhe nji liber me spiunazh /pf/images/graemlins/laugh.gif qe me kujto kohet e gjimnazit....ma bone ket Qorrfermanin...

P.s.Posterat ishin me madhesi normale dhe permbanin varza te Rezistences /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ...BÇ-ja ia ka cu vetem Jules :idea:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ua i ra canga ketij... /pf/images/graemlins/frown.gif

Sa desha me te tregu nji te forte qe nigjova ke Fiks Fare more /pf/images/graemlins/laugh.gif LOL jane te nalte shume keta te dy Saimiri me Doktorin dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif

Flasim /pf/images/graemlins/smile.gif

jula

Primus registratum

S'ka ninulla komuniste!
Komunistet jo vetem s'bejne gjume, por edhe e bejne ... ne kembe!!! :rockband: