Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

mo e ri shume

Lareeeeeee, po qe nuk ke qene verdalle e di une se kisha nje info per te te derguar dhe nuk te gjeja verdalle.
Po iki ti shof nje here fotografite.

loaded

Primus registratum

U kenaqem ne takim ti Lara.I vetmi qe s'la njeri qe ta fotografonin isha une.Kur u kthyem me tren ne darke,une me Julen u zume me grushta me 3 juventina dhe ne perleshje e siper Jules ju thyen syzet.Ne dallim nga peshkataret e tjera sekretarja nxori ne pah zemergjeresine e saj duke na qerasur me kokoshka dhe uje te gazuar.Zoti ja shtofte! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Dal se ka edhe gjys ore kohe. ne 15:00 sikur tha.
Konstatoj se rezistenca eshte pak si familje. Edhe une e dija kur e kishte provimin Xingu. :devil:

loaded

Primus registratum

O Jula...he me mo tani,se te kane terheq dhe verejtje anej nga moderatoret.S'kemi pse ta fshehim tani...ohu...ajo qe u be u be,shyqyr qe mbaroi me aq thuaj...
...edhe qe thoni ju,pasi i zhdepem mire e mire ne kta juventinat...nje xhaje nga fundi i vagonit berrtiti:"forca Milan!"."Hajde-tha Jula-tja tregojme qejfin dhe atij...".Mire qe e majta une se u bo gati me e hudh nga treni burrin e huj."U bone ti- i tha-qe tere jeten s'ke ngop njehere barkun me buke...me fol per milanin" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ai restorani ku hengrem s'me pelqeu fare iher,plus ishte dhe zevja qe na çau veshet derr-derr gjithe kohes.Edhe Eliani nga fundi i drekes me ate karizman e tij "insaziabile come sempre" beri nje fjalim prekes duke e perfunduar me fjalet:"...rrofte albforumi!".

jula

Primus registratum

Po, por te gjitha detyrat e sikletshme, ato "Marrsh ne provim!" u lihen mamave... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Xing, mos me dil me para po morre me pak se 27! :devil:

loaded

Primus registratum

27 the...?!Nje llaf goje e goc.30 me yll do marr se e kam scritto test.Dhe kur mendoj qe javen e kaluar kur beme praktike heren e fundit,ngaterrova ato vetrinat e mikroskopit,gjakun e njerit me tumor prostate i thashe tumor veshkash... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me pa ai profesori ne sy me tha:"Tu sei irresponsabile...!".Sa turp...per zotin.Me jepni içik moram mer...
Lara kush eshte çuni me i bukur i forumit????

Blendi

Primus registratum

Lara Says: "Ti je Xingo ti. Ti zemra, qe jep kafe pa kursim. muah muah :wub: "

Nuk eshte lara verdalle dhe me duhet ti mbaj lart moralin per provimin.
Ha! :mad:

Kordelja

Valoris scriptorum

Hola Rezistenca!

Jula, mua mu desh te pyes Emen te me tregonte cila qe ti ne foto se nuk ngjan fare me ate tek Albumi i AF-se.

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Jula, ca kuptimi ka firma jote? [/qb]
"Atje ku bejne nje shkretetire, i vene emrin paqe"
Tacitus, shek.I p.K. :book:

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb]"Atje ku bejne nje shkretetire, i vene emrin paqe" [/qb]
right...po me flamurin nuk dole i cik mi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Blendi vetem te marrre di /pf/images/graemlins/wink.gif per te dhene s'e ke /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Blendi eshte :angel: !

Xingaro, Nelk@, jeni individet me shtazarake te Rezistences dhe Af ne pergjithesi. Edhe Bsc deklaron te kete nje fije ndjenje. E dini shume mire per cfare po flas, pisa! :lol:

Ti pisi i vogel, e paske qullosur mire provimin se te ka ardhur goja. Ajo diagnoza qe bere keq (prostata) mbase do kujtohet me vone per ty... :devil:

Kordelja

Valoris scriptorum

Jula, i joti te fut ne dhe e di ti...

Ai Gjenerali do dru, 50 kile rob si cingel qe me thote edhe qe eshte Gjeneral i Ushtrise Popullore /pf/images/graemlins/laugh.gif te bo tangerllik, ngjo se po i coj nje PM se pret akoma nje pergjgje prej meje :smash: :devil:

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Edhe Bsc deklaron te kete nje fije ndjenje. [/qb]
nuk kam shprehur ndonje ndjenje ...mos me ngaterro kot /pf/images/graemlins/tongue.gif se jam ne proces riperteritje tashti :tipsy:

loaded

Primus registratum

Bobobo...individ shtazarak s'me kishin thene ndonjehere...dhe thone qe ne forum nuk provon gjera te reja.Ishalla s'te sheh Blendi duke thene fjale te tilla...se i eksitohet imagjinata atij... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

He do me thuash ndonje sharje tjeter???!??