Rezistenca!

loaded

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Jam te 150 oret...Une propozova me e shty nje jave ate takimin andej.Nese s'shtyhet,nuk do vij.
Do ishte mungese respekti ndaj metodologjise klinike shkuarja ne Milano 1 dite para provimit.Aq me teper,ta merrte vesh im ate /pf/images/graemlins/laugh.gif ...do pagunte dy-tre veta te vinin te me kapnin te stacioni i trenit me grushta,dhe te me terhiqnin zvarre deri ne shtepi.

olti

Neo

Ndersa tere opinioni nderkombetar eshte perqendruar fort ne luften me te fundit amerikane, ne Kube shtohet raprezalja e regjimit kastrist ndaj disidenteve. 71 disidente kubaneze jane denuar ditet e fundit nga qeveria komuniste e karaibeve. ************* :shrug:

bebi

Primus registratum

love-smiley-074.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

C behet me Rezin sot...qenka kthyer ne cep per puzhulitje antaresh....nc nc nc /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Dole nuk i gzohemi ikonave te reja edhe pse kemi vetem dy ceshtje ne rend dite: Lufta dhe Pederastia :idea: :wink: :sleep:

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]...kemi vetem dy ceshtje ne rend dite: Lufta dhe Pederastia :idea: :wink: :sleep: [/qb]
Nga lufta dhe pederastia, kush eshte me perversja?

Dolores

Primus registratum

Ehh une isha e 10 aty....kur e pashe qe kishte shesh thashe te beja pak pershesh..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Kushi lufta eshte shkaku i shume gjerrave te liga......kurse homoseksualizmi shkakton vetem nji orgazem midis dy njerezeve me seks te njejte...dhe nji gje tjeter qe I rather not say it right now......

Kordelja

Valoris scriptorum

Nga lufta dhe pederastia, kush eshte me perversja?

The common between is F****ing for what ever reason /pf/images/graemlins/laugh.gif

The difference is the persons involved /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

lufta involves nje grup njerezish (pjesa ma e madhe e pafajshme)...
si mund te beni "fun out of it"????