Rezistenca!

Dolores

Primus registratum
Re: Rezistenca!

LR ku ne gjermani je ti lal...se kisha disa pyetje??

Bebaa yvka ime si po te shkon dita sot?

Jula ku ke humb ti zocke?? Vjen ja ben ciu ene iken..

jula

Primus registratum

Eh, ja po behemi gati moralisht per te ngrene nje shi te fuqishem (ose dhe bore xhanem) andej nga takimi i Milanos...le qe jemi bere mbi 20 vete. Mund edhe te na arrestojne per grumbullim te paparalajmeruar extrakomunitaresh...

Dyqind faqe kjo Rezi...edhe pa reforma fare...duhet nje grusht shteti.

Ju lexova dhe te flisnit per dieta...une jam dobesuar... :wave:

jula

Primus registratum

Ai deklaroi se e kishte format mini...
Hmmm...salamini Beretta.....
Pseudo-europianja e reduktuar menderisht nga "pizza e mandolini" ju kerkon ndjese per deviancen gastronomike.

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] kerkon ndjese per deviancen gastronomike. [/qb]
nuk e kisha llafin tek gastronomia...e kisha llafin qe u reduktuam ne salcice kur ne jemi nje qenie me salcice, por edhe plot me ndjenja /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Fraze e dale nga gishtat e tu si nje prift i hypur ne minaré :lol: ...apo perdor edhe ti ne virtualitet nje personalitet krejt te ndryshem nga reali? Si une dmth?

Kjo qe per BSC...

Dole, s'ka trafik ketu, nje cope vend...nejse, te dielen e qame...

Dolores

Primus registratum

Po mire le te bjeri shi.....ju doni te shetisni rruget sikur keni vajt per eskursion....mblidhuni ne nji restorant he per he edhe me vone organizoni ndonje "house party" edhe njifeni me shume.....ky eshte qellimi apo jo??

jula

Primus registratum

E pra, ashtu do bejme Dolores, po kemi ne grup ca METEOROPATIKE, iu behet humori lluce...
Va bè, iki tani se nuk i humbas kurre lajmet...ka ca batuta Berlusconi qe te bie te fiket nga te qeshurat.

Perqafime ideale, si e dini vete :kiss:

Dolores

Primus registratum

Yvka a ke zenje fryme si tip azme, sy te kuq, temperature??? /pf/images/graemlins/frown.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Nuk e di po syte me lotojne ... temperature skam patur ... ( edhe pse nuk e kam kontrolluar) ... shpresoj te jete thjesht grip :idea:

Dolores

Primus registratum

Po te kesh temperature dhe mezi merr fryme ke SARS ndryshe ke vetem grip te lehet yllo nga ndryshimi i shpeshet i kohes......ose mund te jete dhe sprig allergy...ato ka te njejtat shenja qe thua ti......hunde te zena dhe lotim syri...po vazhdoi shume shko ke doktori...... :kiss: :kiss: :wub: qe te ndihesh better /pf/images/graemlins/smile.gif