Rezistenca!

Re: Rezistenca!

Ex roomate, nja dy vjet pa u takuar, po gjithmone ne kontakt. Jo shqiptar! /pf/images/graemlins/wink.gif

Dole heheh e pashe.
Nuk kam hallin e peshes,(koha do bej te sajen). Kam kercyer shume shume (3 here ne jave ne klub) plus qe kam marre edhe salsa classes, pastaj ne vere luaj shume tennis, vrap 5 milje, ngordh per not, pesha ne shtepi, kam pas bere yoga. Halli eshte se ka bere 9 muaj dimer dhe une e urrej GYM me pasjon. Po e ndiej qe jam jo ne forme, lodhem shpejte, dhe kam dhimbje koke (kombinim jo ushtrim plus ushqim i keq)

Dje me thane qe hedhja me litar eshte nje nga ushtrimet me te mira, dhe sikur po me pelqen ideja /pf/images/graemlins/wink.gif

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Kordele i duket sikur behet cool kur vepron ne kundeshtim me te tjeret......kushedi ca do te arrij me kte stil femra me shume apo i rritet egoja....dreqi e merr vesh.....zbuloje cik ti aman se une s jam kam ngene :idea: [/qb]
ca te doli psikologjia? 5? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

LOL Ndrikulla ka te drejte per kilot e teperta, ato nisin vetem ne nje cast te caktuar ne disa rrethana /pf/images/graemlins/wink.gif :cool:

Nejse, Rrapatushe hedhja me litra eshte shume interesante vetem kontrollo pulsin, fillo me 50 dhe vazhdo deri 150 ne here dhe nga 2-3 here ne dite.Funksionon vertet :thumbsup: meqe ma kujtove se kam nje litar ne syrtar ne zyre e meqe tavani dhe hapesira me ndihmojne po e perdor tani... :goofy:

Dolores

Primus registratum

Nelka athere po s'eshte shqiptar i kursen dhe vetes ca kohe...se s ke pse te vesh shopping po thjesht futi ca leke ne zarf...meqe s'ke shume kontakte te aferta 50-100 should be OK varet sa veta do shkoni...

BS-nuk shpresoja se do te te pelqente :lol:

a-alket

Primus registratum

[qb] BS-nuk shpresoja se do te te pelqente[/qb]
me pelqen moj, si jo. eshte zbavitese te shikosh se si mundohesh te besh psikologen...me kot /pf/images/graemlins/tongue.gif

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Halli eshte se ka bere 9 muaj dimer dhe une e urrej GYM me pasjon. [/qb]
arush dudushi /pf/images/graemlins/tongue.gif po mire me...ti ku ben not gjate veres? Nuk e ben ne pishine, indoor?

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Deri sa te vije jula ky eshte rast i pashprese :goofy: [/qb]
une kam nje percaktim me te sakte per ju sesa ju per mua.

over the hill /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

BS-Eshte shume zbavitse te pretendosh te behesh psikologe virtuale dhe te shofesh se cdo "bull that i make up about you" ti e gelltit dhe fillon te gricesh :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

[qb] BS-Eshte shume zbavitse te pretendosh te behesh psikologe virtuale dhe te shofesh se cdo "bull that i make up about you" ti e gelltit dhe fillon te gricesh :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po bie ne kundershtim me veten tashti. njehere thua qe grricem kot, njehere thua qe gerricem nga qe ti se ca thua ca "te verteta". Brenda 5 minutave te doli boja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Me vjen mire qe qendron ne distance kur mbetesh akoma tek peremri vetor "JU" :wink: krejt sic duhet te jete.

Po vertet mbi taka rri una LOL se me duhen nganjehere :goofy:

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Me vjen mire qe qendron ne distance kur mbetesh akoma tek peremri vetor "JU" :wink: krejt sic duhet te jete.
[/qb]
po pse e merr kaq personalisht, une e kisha dhe me Dolen :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

can't we all just get along? :idea: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Dole bulls apo balls /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ke Sex&The City percaktimi ishte qe meshkujt i kane ato sikurse femrat cantat..

"Balls are to men what purses are to women." - Carrie

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Përshëndetje Rezistenca

bscemscs
Mate si të shkojnë punët ? /pf/images/graemlins/smile.gif

PS.Interesting your WEBsite .

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb]Mate si të shkojnë punët ? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]