Rezistenca!

Re: Rezistenca!

Ta fus mos ta fus ne konkursin kombetar per letraret e rinj kete te meposhtmen?

Mik i zëmërës time, shpirtin ma ben cope,
M'i shikon dot lotet, me kane rene pertoke,
gjumin bashke me endrrat m'i ke bere troke
edhe jeten time e çove per lesh!

Paster une te desha, ti s'ma vare mua
veç me vije pas, si me qene langua
genjeshtrat qe thoje, kujt ja more hua?
pale dhe une biba, ç'te besova kot!

Ti me more nderin, ndjenjat m'i dhunove
grua doja t'isha, me quajte dashnore,
s'me bleve njehere as nje akullore,
megjithese per vete bleve dhe motorr.

tani me nje tjeter rruges kur kalon
syte me hedh ter' pordhe tek e perqafon
shpirti im i vrare ne heshtje lengon,
ndaj e kam vendosur, zemres t'i ve gur!

Ne fakt une doja ta fusja si fillim tek letersia ne shenje solidariteti, po me mire te sigurohem ketu, mes miqsh /pf/images/graemlins/wink.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb] e kisha per ate reklamen me Yao dhe Yogi...visa check card... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
..sa kam vujt me gjet si shkrhej emri i "YAO"s se doja me i gjet nje foto ne google.com. Rrija dhe kujtoja rreklamen, por nuk me kujtohej se c'ishte....dija qe fillote me YO! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

I am off and back, cough and hack, I spin in a grin, I stomp, I'm out I'm in, I snoop I hear a flute, I'm deep in my mind, I itch, opine, malign, I change my suit, I say "adieu" to what i was, I linger longer in what will be. NOTHING stops me.

I like this /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

mostro

Putraku

[qb] rezistenca u dorezua /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ejj po homologet tuaj ne bagdat nuk jane dorezuar akoma dhe po bejne goxha rezistence...turp dhe faqja e zeze.......apo keni pergatitur edhe juve kamikazet e forumit dhe kur te vij casti do i shpertheni qe te gjithe..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

[qb] rezistenca u dorezua /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Qysh kur filloi te frekuentohej nga bashibozuke dhe dezertore te kategorise se mesiperme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Respekt per dezertoret. /pf/images/graemlins/smile.gif
"Bashibozuke"...e editueshme...mbyllet!

P.S. Rezistenca, per mendimin tim nuk egziston,
mua te gjithe anetaret me rezultojne borgjeze.
Ka dhe me mire, po eshte kllasa qe preferoj. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

P.s.Proletarja paraqet forcen ketu /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

Ne shumicen e rasteve kishte perhere nje cast te shkurter, kur kryhej ndarja e pabarabarte e dashurise...Ishte ai cast fatal, kur vendosej se kush do te ishte zoteruesi dhe kush i zoteruari.I.K.

Kam disa dite qe me ka ngel kjo firma jote ne koke :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kur eshte ky çasti thua ti? :rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

Trany varet kush e keput koken e maces i pari lal /pf/images/graemlins/wink.gif ...
...keshtu thone gjyshet tona te pakten... /pf/images/graemlins/smile.gif
Varet nga rrethanat..une di disa raste p.sh. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Po ja psh nje sitauate te tille imagjinare (ose jo):pas nje zenke njeri largohet pasi ka mbledh rraqet e veta dhe eshte afer deres, ti thua "ta ndaloj" nuk e ben prej krenarise apo egos ai/ajo del nga dera, e perplas ate me vrull, ti vrapon ne dritare ta shohesh nga po e merr drejtimin e rruges se vet, ai/ajo kthen koken, te sheh, e kupton dobesine tende dhe largohet krenar/e sepse te theu edhe pse ti qe qe e perzure prej shtepie.Madjer nuk ngurron dhe te nexjerr edhe nje gisht.Ketu pikeerisht ne kete momentin e dritares HUMBE /pf/images/graemlins/wink.gif dhe sic thote Kadareja ty te mbetet qymyri dhe atij/asaj diamantet. :rolleyes: ...dhe ti kalo netet e tua pa gjume duke mos kuptuar se c'te dhemb me shume, shfaqaj ne dritare apo mungesa e tij/saj :confused:

TranofiljA

Primus registratum

hmmm, I beg to differ /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mund te jete keshtu: personi qe del ne dritare nuk do te thote qe tregon dobesi, perndryshe mund te jete e kunderta. Tregon qe nuk i plas shume qe te shikon duke ikur, dmth ka aq fuqi ta perballoje. Mendoj qe personi qe kthen koke eshte ai me dobesi....sepse kur iken nuk ke arsye te kthesh koken mbrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajde me jep nje rast tjeter tani...se me bashkpunim do e gjejme /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Rasti 2 /pf/images/graemlins/laugh.gif : Ti urren genjeshtren dhe ben propogande per veten, paragjykon gjithe genjeshtaret perfshi edhe partnerin/en tend.E ke kap me shume se nje here gafil /pf/images/graemlins/laugh.gif .Ndodh qe nje dite ti genjen per dicka, ai/ajo e zbulon dhe ja ku "virtuti" yt :rolleyes: u shvleresua :rolleyes: , ne kete moment ke humbur situaten qe deri dje ishte ne avantazhin tend pra edhe kredibilitetin pra te mbeten ne dore gorricat ty tani /pf/images/graemlins/laugh.gif .

P.s.Si tu duk /pf/images/graemlins/laugh.gif se kam edhe me /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Hmm Rasti 2: Kjo e sjell situaten ne barazim me duket apo jo. N.q.s ajo ishte ne avantazh, gabon i bie qe kthehet mbrapsht...dhe genjeshta tani ka te njejtin efekt/kuptim per te dy.

Asnjeri nuk mund te zoteroje akoma /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Trano te rre menja /pf/images/graemlins/laugh.gif se nuk e kishe menduar kurre qe do te kthehej rrota permbi ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rasti 3 /pf/images/graemlins/laugh.gif : Njeri prej partenereve guxon dhe flirton, rastesia e keqe e fatit e sjell qe ta zbulosh, ti i fut nji shpulle surratit i jep gaz makines dhe fiu zhdukesh me nje plage ne zemer pasi nuk e kishe mendu konkurrencen me pare.Ai/ajo e kupton qe gaboi dhe vjen te perulet duke u perlotur dhe te thote qe je ti boshti i ekzistences.Deri dje ke qene ne pozita te prej te binduri/e dhe ai/ajo te zoteronte.Qysh nga momenti qe te perulet ty tu mush xhepi me diamante /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Kjo ka me t'pelqy vej bast /pf/images/graemlins/laugh.gif