Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

Olti c'ke mer plak ti se Kordelja u ka pas morr me 35 aguridhe e s'po u merrka dot me 1 te vetem dhe me u pergjigj me disa kohe vonese qe padiskutimisht krijojne shume avantazhe /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

a-alket

Primus registratum

une thjesht bera nje konstatim. thashe qe "jashteqitje mendore" paska konotim pozitiv per kordelen...po asaj i zuri syte "m***" dhe filloi te zihej. Ne ate postim, "m***" ishte garniture per konstatimin qe bera. Nuk kam faj une qe Kordelja koncentrohet tek "m***" dhe jo tek konstatimi...

Kordelja

Valoris scriptorum

Aaaaaaaaaaaa gabim oral lal :eek: konstatimi gastronomik i Kordeles perkufizohet me thjeshte se kaq /pf/images/graemlins/laugh.gif po ty ti ka morre muti shalet dhe trute dhe tani tu ka bo mali aq i larte sa nuk shef pertje hundes sate qe po t'ra m'toke (m'fal se ta kujtova) nuk ulesh me e morr se ke frike se te dhem kerrbishtja qe te ka kput kapitalizmi.

P.s.Sus /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

P.p.s.Ju t'tjeret hyni me kundragaz sot ketu ose me mendila aromatike se u qelb muhabeti nga ca tipa qe paraqesin simptoma fetishizmi ketuja :eek:

p.s.Ah Hitlerrrrrrrrrr s'na mjaftoi gjema qe na bere po na bere te famshme edhe ket tekniken e frikshme te kualifikuar si kenaqesi sexuale :eek:

a-alket

Primus registratum

Kordele, vazhdo me "m*****" ti se ai ka ngelur per ty se ne nga kapitalizmi bejme ljeke.

Kordelja

Valoris scriptorum

BÇ-je qeke pamuk per jastiqe ti lal /pf/images/graemlins/laugh.gif po nga ai sintetiku ama qe te ma bute fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Desha me thone qe keshtu u duhesh kapitalistave ti te punosh si dele bute e Perendise dhe tu paguash taxat qe ata te luftojne armikun :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] BÇ-je qeke pamuk per jastiqe ti lal /pf/images/graemlins/laugh.gif po nga ai sintetiku ama qe te ma bute fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Desha me thone qe keshtu u duhesh kapitalistave ti te punosh si dele bute e Perendise dhe tu paguash taxat qe ata te luftojne armikun :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk jam i bute, po nuk kam ndermend te harxhoj minutat e vyera te dites time me ty :eek: Une punoj si dele e bute dhe boj nai lek. Ti puno si dhi e eger, dhe je trok /pf/images/graemlins/wink.gif Ca te ka ngel..ndonje cjap e ca gerxhe....(if you know what I am saying..)

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk jam i bute, po nuk kam ndermend te harxhoj minutat e vyera te dites time me ty

:eek: :eek: :eek:

Deklarate absurde kjo nga ana juaj kete here, do ish me mire ta ndalonit oren per ca minuta kur citoni Kordelen, se mbase ajo vertet ndalon dhe krundexhite e pakorrigjueshem do mendonin se mund te ushqenin gjithkend me hipokrizirat dhe absurditet e tyre banale. :cool:

P.s.Sus thashe /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Mireditaaaa
Cila eshte teme e dites?...
une kafshe kapitaliste konsideroj majmunin; ta fute sa krahu i gjate qe ka por duke te argetu se tepermi.
kafshe koministe konsideroj ariun; kompenson mos arritjet prej gjumit te dimrit me ndarjen e fitimit prej zogjve shtegetare.

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika ika /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

neser...me doza te vogla ne fillim, se ku i dihet seç ben...ma tha njona sot qe ishe tip pakumu!!!

Ja te bie edhe une ne gracken e qylit mendor.
"Beni dashurrrri jo paqe" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Beshamel do na besh ndonje gjelle te mire? /pf/images/graemlins/wink.gif

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Presidenti:
[qb] ma tha njona sot qe ishe tip pakumu!!! [/qb]
pakumu? hmm..fol shqip mer veshllapush arabie...njona thote..ty vetem nai burr i mbulum me ferexhe ta var.

Sigurisht, biles do sjell me vete edhe CD me te shitur ne Tirane per 10 javet e fundit. Adriano Celentano LIVE /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

me shume se kush ma var mu duhet te fillosh me u interesu se ke var une...

dhit ta morsha se liroshesh...po s'te erdhi fut gishtat!!!

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Sigurisht, biles do sjell me vete edhe CD me te shitur ne Tirane per 10 javet e fundit. Adriano Celentano LIVE /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sille sille se e luajme ne mute ate CD /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

bahhh paskam humbur spektakel sot una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif