Rezistenca!

Re: Rezistenca!

Une veten e genjej cdo dite....jo vetem kaq po e mar edhe me te mire, jo per gje por tani per tani kam vetem nje.(Ku i dihet kur Chikita, nje 4 vjecare qe fle brenda trurit tim te vendose te drejtoje organet e mia mund edhe ta provoj te verteten)

a-alket

Primus registratum

are you contemplating...return to innocence??? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

s'kena pa ndonje rrene te denje per 1 prillin deri tashti

Qe te rikthehesh ne pafajesi duhet te kesh qene njehere i pafajshem, une kam lindur per te korruptuar mendje (shiko sa ja bej qejfin vetes?) /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s.
Nuk e kuptoj pse kerkon me cdo kusht te ma prishesh reputacionin.

PrInCiPiEl

Primus registratum

phpBBv2 oops bscemscs

Sick_Stop_Freak-u ka mundësi me arrdhur këndej pari
prandaj shtërngohu mirë /pf/images/graemlins/laugh.gif
iii me bo me ardhur edhe 'reakcionistja' /pf/images/graemlins/smile.gif
ca ekipi do t' bëhej

Normal KUNDER teje /pf/images/graemlins/tongue.gif

Gadi harrova edhe Gurax-in

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Nji qe vuni administrata si lajm gjasme qe koooot fare. [/qb]
O xhaxhi o xhaxhi te ka rene shamija /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ok nje nga keto me poshte eshte genjeshter:

I kam hundet e bllokuara
Jam me 3/4 laringjit
Kam pire tre shishe Tylenol Night Cold medecine dhe shikoj rrathe te kuq
Ne te djathte time kam rreth 90-100 CD vetem me muzike hip-hop
Kam futur emrin, e-mail dhe telefonin e njeres prej komshijeve ne nje Sperm donor data-base.
Mu desh te shkoja ne banke dhe te noterizoja analizat e shurres ne menyre qe te kualifikohem per nje vend pune.
Kam pare prapanicen lakuriqe te dentistit tim.

a-alket

Primus registratum

bye, time to get busy fixing the world /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

nelka, nuk e di per c'reputacion flet /pf/images/graemlins/tongue.gif i am unaware of your reputation. Do you mind elaborating? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb]
Kam pire tre shishe Tylenol Night Cold medecine dhe shikoj rrathe te kuq
[/qb]
that's about 300-400 mg of dxm (the active ingredient that is related to the opium family and it might get you in trouble if you drank it before your piss analyzis) /pf/images/graemlins/laugh.gif Did you like it, apart from the fu@#ed up taste ?