Rezistenca!

Ema

Goddes
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Abababaaaaaaaa c'me shkoi menja tashi /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Protesotoj!
Nuk eshte e drejte(it's not politically correct) qe qingjat "e urte" te pine sa ke Rezistenca sa ke Anti,sa ke Fuego /pf/images/graemlins/tongue.gif ! :mad:

Kordelja

Valoris scriptorum

Qeke tu fol per veten se ti s'ke karton t'kuq per ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Una jam paqsore :eek: , le qe ke harru Fuegon etj /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lexo Skenderbeun Lare se te hudhi m'toke presidentoja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Presidenti

Forumium maestatis

te parevet tane skenderbeu ua mlodhi...
kush do me u martu te mbjelle 10 rrenje ullinj.

Sot kruja esht vendi i Ullinjve /pf/images/graemlins/smile.gif

kemi dhe ullinj 400-500 vjeçar te kohes se Baces

Kordelja

Valoris scriptorum

Degjoni se ne personazhet historike jemi mesuar t'i fiksojme nepermjet filmave pa marre mundimin te krijojme nje perfytyrim tonin, gjithsesi une Skenderbeut i kam fiksim zerin, shume mashkullor (burrerror). /pf/images/graemlins/wink.gif Me merr ne qafe nje ze si ai... /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

[qb] Degjoni se ne personazhet historike jemi mesuar t'i fiksojme nepermjet filmave pa marre mundimin te krijojme nje perfytyrim tonin, gjithsesi une Skenderbeut i kam fiksim zerin, shume mashkullor (burrerror). /pf/images/graemlins/wink.gif Me merr ne qafe nje ze si ai... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mos!

Kordelja

Valoris scriptorum

Ema u ndjeve gje e kercenuar rreth e perqark ti kshu
217.gif

Ema

Goddes

[qb] Ca pati mi :confused: gelltiti gjuhen :eek: [/qb]
Ka munsi-tani ke per t'pa se nuk shkrun mo ktu ke Rezistenca /pf/images/graemlins/smile.gif !

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Lara Croft.:
[qb] C'i ndodhi Ema Na e thuaj Mos te na vrasi ndergjegja... [/qb]
O cu kenaqa,ju thashe qe kjo menyre eshte efikase?