Rezistenca!

a-alket

Primus registratum
Re: Rezistenca!

aiight...see yo chicks later /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

U turperove apo te zuri frika ty mer /pf/images/graemlins/tongue.gif s je fare team-player /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me duket se kam laringjit /pf/images/graemlins/frown.gif . Cfare tmerri eshte te mos kesh mundesi te perdoresh zerin (jo se une e perdor shume e, jam shume fjalepak /pf/images/graemlins/wink.gif ), mirepo kur dicka te behet e pamundur, te duket e pacmuar.

Kordelja

Valoris scriptorum

E pashe mi e pashe laringitin tat /pf/images/graemlins/laugh.gif na kishe bo rezume per zemrat e zhuritura po kishe harru tatuazhet mi goc, ato ta hiqnin petllen /pf/images/graemlins/laugh.gif .Shyqyr qe s'ke smun gishtat thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dole ca pate ti mi :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] mua me thua? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
jo jo, me ariun /pf/images/graemlins/tongue.gif ..cheer up ...shif i cik South Park..

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb]
Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] mua me thua? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
jo jo, me ariun /pf/images/graemlins/tongue.gif ..cheer up ...shif i cik South Park.. [/qb]
Osht naj cike si puna e Calimeros?!

Blendi

Primus registratum

Sa per me bo ta. me ka marr malli per me shti me Kalsh. pau pau jom i eger fare. Tamon kalamo, dihet.
Dhelper te pelqevi? party te shtunen? /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/wink.gif tell me tell me

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Sa per me bo ta. me ka marr malli per me shti me Kalsh. pau pau jom i eger fare. [/qb]
Shti shti, po kujdes drejtimin. Po rrij larg trajektores tate iher per iher. Kur te ftofesh icik jam tu u afru...

albana

Lara Croft

Te shtunen Blendi une ja kalova mire ndonese ti i rezistove dashurise sime ne nje menyre te tmershme.Ta dish akoma jam me vinovil ne dore duke ngjitur copkat e zemres qe me theve.Ta thashe cope po e drodhe legen /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

Epo kushua ime s eshte budalla Albana e shef qe ti do te hahesh nga te gjitha anet........Pilon..etj-reeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

something brewing? Storm...in a teacup? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

c'mon...shag on /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Varet nga nata Blendi,po nje gje eshte e sigurt qe nuk kam thyer asnje qe ti nuk ke thyer para meje /pf/images/graemlins/wink.gif