Rezistenca!

shqiptar99

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Kordeleeeeeeeeeeeeeeeee mos ma abuzo shum emrin, /pf/images/graemlins/laugh.gif . Si te kam, /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Vendali:
[qb] Kordeleeeeeeeeeeeeeeeee mos ma abuzo shum emrin, /pf/images/graemlins/laugh.gif . Si te kam, /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Xhan mer karagjoz i vogel, xhan /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

gjekec

Primus registratum

karagjoz i vogel /pf/images/graemlins/blush.gif , i feel so loved /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Fity Sents:
[qb] karagjoz i vogel /pf/images/graemlins/blush.gif , i feel so loved /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po re ashtu je /pf/images/graemlins/wink.gif , pastaj t'ia bojme cik qejfin Bebes se plasi to thone 'Love is in the air' /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love you Gjekeeeeeeeeee...

Gjes Rezistenca /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

romeo

Forumium maestatis

Pelestra eshte nje vend mjaft ideal per te gjuajtur.
Ka gjithmone njerez te rinj dhe njeh gjithmone ndonje qe nje dite me para nuk e kishe vene re fare.
Pastaj tere ajo er njerzimi qe eshte brenda /pf/images/graemlins/laugh.gif ta heq trurin fare.

jula

Primus registratum

Po pishina? Ata qe vene ne palester ne pergjithesi jane shume muskuloze ose shume mbi peshe.

Le qe c'them dhe une: Vetem det!!! :rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ere njerezimi :eek:

Non nono auuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif , nuk ia vlen fare me diskutu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Mua ne gym me gjuajne femrat, (ne fakt keto kohet e fundit gjithkund me gjuajne femrat). Po ne gym, me gjithe lirine qe u jep te qenit lakuriq, sikur jane me agresive, plus mendojne se mund te temptohem kur u shikoj trupat. Si i thone asaj fjales u get what u see. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Sa modeste /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

S'ka pune modestie, per mua eshte DESHTIM!
Si ore dreqin nuk me gjun nje mashkull? C'po ndodh me mua? Jam duke derguar sinjale lesbikore? A eshte duke u bere nje dyluftim brenda meje mes moraleve te shoqerise (mama+dada) dhe deshirave instiktive? Shkurt a jam lesbike, dhe skam ardhur to terms me kete ide akoma?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Laraaaaaaaaaaaaaa e mura mi po me ka nec muhabeti me "karriket" :eek: , kane humb vulen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kishit nai gjo me ne qe vemi ne palester juve /pf/images/graemlins/tongue.gif

Une jam duke u thelluar ne kuptimin e vetvetes, ti thua budalliqe si s'te vjen turp. Gjithe ato para qe harxhohen per shkollimin tim nuk duhet te vene dem. Teorite une do ti aplikoj ne praktike! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si e shpjegon ti faktin qe kohet e fundit me shume me gjujne femra????

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Neo_al:
[qb] jashte teme /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Eshte me kollaj te kaloje deveja ne brimen e gjilperes, se...Neo ne kete teme! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

It's all about the weather /pf/images/graemlins/wink.gif

Pastaj fundja fundit c'te keqe ka :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif Kam pershtypjen qe jane te interesuara rreth "Blue PRINT"-it tat.

PS: Si perkthehet Blue Print :confused:

alinos

Forumium maestatis

Gjumashe mos u thello shume se na met mrene masnej!
po deshe ndihme te skjarojne djemte e forumit. Te keshilloj ndonje qe nuk i duhet me shume se dy ore udhetim per te ardh deri tek ti, se cyber s'para mbaron pune /pf/images/graemlins/wink.gif