Rezistenca!

Guest
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga *Penelat e Van Gogut*:
[qb]
Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] He me mbaroi gjuetia?? A kapet nai gjo apo hic... [/qb]
Asnji, :mad: , s'po me hec hic kohet e funit.... [/qb]
per care ke llafin per virtualet apo realet ? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb] filloi dimri nr. 2 anej mi T-hip me nerva /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Bahhhh ca dimri nr 2 mer......ku ta gjenim se e pinim ne kupe.......ktu po na tmerron dimri nr 7 /pf/images/graemlins/frown.gif ....edhe me kte ngrice edhe nervat e mija kane ngrire.......imagjino mua nerva free jam ne qejf all the time /pf/images/graemlins/laugh.gif Ice....Ice...babyyyy /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Ka per te te mbytur per kete thirrje qe bere. Te mbahet mend qe u hodh si neperke kur i hodha gjysme llafi (me shaka) per Ofeli-kingen?

Larke, ciao.
Ciao dhe Rezit. /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Qenka keputur Shashua me dy kafeee...
Nje qe vjen nga cmimet e Emilias as qe i ve re keto vogelsira, le pastaj qe eshte burre (mahhh) zakoni ai. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo keni arritur stratosferen edhe aty me cmimet? Me bej nje shembull,per shembull... /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Merda! Pak a shume sa "pecorino misto"...po te besh krahasimin e cilesive dhe niveleve te rrogave, lere fare. :eek:

a-alket

Primus registratum

skene? une thashe se ishte nje ambient ku behet muhabet rehat... /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Ashtu mendoja dhe une, por muhabetin normal thashe ta pershtasja me prodhimtarine, profesionalizmin...pasi permende kapitalizmin.

Mos shani shume (le qe vetem ti qenke), jam per tek gastroenterologu. Ciao belli/e! /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Mirmjes ReziKstenca! As sot nuk doja te ngrihesha nga krevati per ne pune se u ndjeva si i vdekur, por ditet qe mi japin pushim kur semurem po i ruaj per kur te ngrohet koha... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Lara, what's up playa?

Dolores

Primus registratum

Nga i gjithe shpjegimi yt vetem culo kuptova...........nejse eshte i mjaftushem......jam nji nga shqiptaret e vetme qe s mbush mire italisht me te lexuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mirmengjes rezellites /pf/images/graemlins/smile.gif

Jam duke bere nje survey/research/teze per ndryshimet gjate adoleshences, dhe nje nga fokuset eshte menstruacioni, (aspekti multikultural). E di qe eshte teme njecik me spec (te pakten per ata albo me te cilet kam folur deri tani), ndaj nese ju duket shume personale dhe z'doni te nxirrni keto info e kuptoj. Nese ka ndonje qe se ka problem, do ti isha shume mirenjohese nese do ti pergjigjej pyetjeve me poshte.

Si shikohet ne kulturen tuaj menstruacioni/nje femer qe eshte duke menstruuar si koncept?

A vihen pengesa (restrictions) ne nje femer qe eshte duke menstruuar?

E keni problem te beni seks nese partneri juaj eshte duke menstruuar? Nese po pse? Nese jo sa shpesh do benit/beni seks gjate menstruimit?

Cilat jane ndienjat/mendimet e tua personale per menstruation?

gurax

Pan ignoramus

HiP-o, erdhe e? /pf/images/graemlins/laugh.gif Ah ti... kupton vetem ate qe do vete ti! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------------
"Be the change you want to see in the world." - Ghandi

jula

Primus registratum

Kjo qe c'qe:menstruacionet! Nejse, mbetemi ne ngjyrat e Rezistences...
Mua ne "ato dite" me vjen nje gjume, po nje gjume, qe c'te them. Me ulet tmerresisht tensioni, behem letargjike. Keto jane simptomat e vetme.
Sigurisht qe nuk bej "gje" ne kete fraksion muaji. Vuaj nga ideja e humbjes se femijeve te mij supozueshmerisht gjeniale, nuk mund te caj derrasa me baballare faktikisht jo-gjeniale. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ah me mire ta kisha hapur tek erosi, edhe atje do ta kishin mare me seriozisht se ti :mad:

Une e bera te qarte, nese te dridhet shpirti e te skuqen faqkat (te katra copet), mos u pergjigj fare derbardhe, se xingaro doktori nuk eshte me ketu te te bej hyzmet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E keni problem te beni seks nese partneri juaj eshte duke menstruuar?

:eek: :eek: :eek:

LOL Rrapatushe he me te lumte goja /pf/images/graemlins/laugh.gif , e rendesishme kjo qe Hahahaaaaaaaaa sa kam qesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif