Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Shi kto si ta bejne qefin. /pf/images/graemlins/smile.gif
'tjeta Miss...sa per ate temen, them se robi nuk duhet ta vrasi mendjen shume per kshu gjerash. Kur te ngjit, te ngjit, kaq eshte boll. S'njof ndonje me mbiemrin Right une...

jula

Primus registratum

Robin Right, po eshte e martuar...Penn /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dakort dhe me ate te "zamkes".

Blendi

Primus registratum

Dje nje shok ne nje bar po me ankohej (qurravitej) per te dashuren e vet me te cilen bashkjeton prej nje viti. Nuk eshte lidhja e vet e pare prandaj ka nisur te beje krahasime. Ndersa eshte shume i kenaqur fizikisht, ndihet i pasfiduar/mbeshtetur intelektualisht. Nderkohe qe nuk eshte se po flasim per ndonje debile...
Nuk dija fare ca ti thoja, po vrisja mendjen se deri ku ka arritur kalbja kur tjetri nis e i flet keto qe ka bluar ne mendje per kush e di sa kohe???

jula

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif Ja, keto fare gjerash te ligeshtojne...mendoj se jam banale, po mendoj se nje njeri duhet te kete miresine (dhe guximin) ti braktise raporte te tilla per te cilat, me arsye apo jo, qurravitet bareve. Mbase nuk vlen per shokun e ngushte, po...

Firma ime e re eshte "fjala" e fundit e K.Marx, ateisti mendohet ti jete drejtuar shpirtit (?) te vet. /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Nuk di ne ta marr per te mirqene ankesen. Disa kane fobite e veta dhe kane teper frike te rrine ne nje vend. Ose, sa me shume ti duash aq me shume i tremb. Boh! Ca gjera nuk i kam kuptuar dot plotesisht. Po te jete e vertete, duhet te kete miresine te beje ate qe thua ti se eshte gjynah edhe per ate, po po te jete frika e perkushtimit, gjynah per te.
Te gjitha kalojne, prandaj kthehem te 1shi, nuk duhet vrare teper...
Shifna!

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb]
Kuptova kush je!
Po shyqyr qe qeke gjall, se thash mos na kishe lene, po qeni qepen le ta haje!
Hajt te paca se te kam borxh nje mengjes sic duhet, pancakes me duket :confused:
Nejse lal, qofsh mire! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
lol..po pranej mu hodhe si shqiponje ti mua... /pf/images/graemlins/tongue.gif
lere mengjesin...dalim per nje dreke paguaj une ahahaha

jula

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif E mire, Elena Giusti, po eshte deputete fashiste. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Ej, jula ma kap icik firmen e bscemscs /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wink.gif ca bo ti plako? Une po iki t'punoj icik fare sot.

Kurse une mendoja qe kete bllok kohe e rezervoje posacerisht per meditime te thella /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Epo kur te ze fillozofia syte: E paskeshim Mr.Right mes nesh...ne fakt une dicka kisha nuhatur, e kisha gjuajtur dhe shkarazi, si pa dashka /pf/images/graemlins/wink.gif

Ne vazhden e fjaleve te reja....
Une mesoj shqip!
Ne farmaci, nje kosovar qe u mahnit nga fakti qe nje kishte edhe shqiptare qe blinin ilace (une) tha: Hajt maj loqke se kanke tan seksipil!

Seksipil= sex appeal /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

ka nje diference te madhe midis mr. right dhe mr. riiight

kushdo qe kerkon mr. right duhet te flase me Blendin /pf/images/graemlins/wink.gif

jula, paske qen duke gjujt robin e gabum ... pa dashje dmth.