Re: Rezistenca!
Hmmmmmmmm, futboll kam lujt sa jam shkep dhe ne fakt e kam vra mire njehere kemben (dy gishtat e vogla te komes se majte) dhe kur kujtoj ate me rrenqethet mishi, ishim ne plazh dhe po luanim futboll ne breg kur pa dashje i gjuj njones ne vend te topit qe ishte kocke e lekure, o noneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee me ka dhimt ne shpirt, hera e pare dhe e fundit ne jeten time qe kam ndrydh ndonje gje se per te thyer as qe behet fjale.Pastaj mami qe ma ferkote me sapun mbi nje shishe ne nje legen me uje te nxehte dhe ulerimat e mia dhe babi qe dilte na ballkon ne vilat e kovalishences ne Durres per me sqaru komshite se nuk po me rrifshin

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif po po me ferkoshin komen e vrame. /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Sa per syrin e kam ngaqe jam "qorre" dhe me te majtin shof me mire.Hemisfera e majte me dominon sikunder c'do femer tjeter ne kete rruzull.
Kaligrafia e mengjarasheve, kam pasur dy mesuese nga me te mirat ne jeten time nje kimie dhe nje biologjie, te dyja mengajarashe dhe te dyja me nje kaligrafi perfekte, sigurisht ato kishin lind para revolucioneve kulturore sic duket qe ishin mengjarashe, ne kohen tone i rrifnin kalamajt qe kishin keto premisa, une s'i kam pasur per nga dora.
KAQ
P.s.Sa shkrujtaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/blush.gif