Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Eshte prezantimi i pare me dicka me te madhe qe te pret tek kthesa.
Mengjarashet jane njerez shume te ndjeshem dhe kreative. Ata qe njoh une. /pf/images/graemlins/smile.gif

tutu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Eshte prezantimi i pare me dicka me te madhe qe te pret tek kthesa.
[/qb]
lol...

neo, ti si gjithmone je 'rrriiight' /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

wazzap tutu

mengjarashet e kane shkrimin si doktorat... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kjo puna e mengjarasheve vjen nga disa fakte muslimane (me duket me sa mbaj mend une) por nuk kam pas premisa mengjarashe joooooooo, trrin syrin dhe komen e kom te majte, doren e kom te djathte...a thua kam mbetur ne nje faze tranzicioni dhe jam nje rudiment fatkeq????!!!!

tutu

Primus registratum

hey, hey punetor /pf/images/graemlins/laugh.gif

eshte normale te perdoret syri i majte sepse i djathti mbyllet me kollaj (dmth pas stervitjes se dores se djathte)...ndersa per kemben, kjo tregon qe nuk ke luajtur futboll me familjen kur ke qene e vogel se do e rrezikoje kercirin mire...kaq sa per te mengjerit...

a-alket

Primus registratum

heren e fundit qe pashe ca dukumenta dilte qe Himara eshte pjese e Kurveleshit /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

megjithate, se dola nga tema. Cfare faktesh ke ti Kordele?

Kordelja

Valoris scriptorum

Hmmmmmmmm, futboll kam lujt sa jam shkep dhe ne fakt e kam vra mire njehere kemben (dy gishtat e vogla te komes se majte) dhe kur kujtoj ate me rrenqethet mishi, ishim ne plazh dhe po luanim futboll ne breg kur pa dashje i gjuj njones ne vend te topit qe ishte kocke e lekure, o noneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee me ka dhimt ne shpirt, hera e pare dhe e fundit ne jeten time qe kam ndrydh ndonje gje se per te thyer as qe behet fjale.Pastaj mami qe ma ferkote me sapun mbi nje shishe ne nje legen me uje te nxehte dhe ulerimat e mia dhe babi qe dilte na ballkon ne vilat e kovalishences ne Durres per me sqaru komshite se nuk po me rrifshin :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif po po me ferkoshin komen e vrame. /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Sa per syrin e kam ngaqe jam "qorre" dhe me te majtin shof me mire.Hemisfera e majte me dominon sikunder c'do femer tjeter ne kete rruzull.

Kaligrafia e mengjarasheve, kam pasur dy mesuese nga me te mirat ne jeten time nje kimie dhe nje biologjie, te dyja mengajarashe dhe te dyja me nje kaligrafi perfekte, sigurisht ato kishin lind para revolucioneve kulturore sic duket qe ishin mengjarashe, ne kohen tone i rrifnin kalamajt qe kishin keto premisa, une s'i kam pasur per nga dora.
KAQ
P.s.Sa shkrujtaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/blush.gif

tutu

Primus registratum

jam dakort me vezhgimin e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. kot per kuriozitet, mos punon gje ne shtet ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

ato jane shenime standarde ne paketat e cigareve ne perendim..apo nuk te pihen ty ngaqe jane kontrabande?

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara, te njetat halle ndakemi, na fiken deren me kto mbylljet e Duty Free Shop-ve se na lane pa cinare, pisha Davidoff Light, u zhduk :mad: kisha gjet rehat me te se ishte i mire, fillova Marlboro te bardhe edhe ajo qelbsinllik i gjalle, e lashe, fillova Merit ma shpifi :mad: tashi kam nis Cartier po jam tu e qelb edhe me kte muhabetin edhe shendetin...

A thu po na ndodh nai gjo me kalendaret qe po i japim kaq rendesi shendetit thua????!!!

p.s.Ka i gjo qe nuk shkon.... :eek: :confused:

a-alket

Primus registratum

don't be a quitter!

Lara, prit kur te dalin paketat me fotografi te mushkerive te njerezve qe kane vdekur nga kanceri i ..... mushkerive /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

shpina te dhemb ngaqe rri gjithe diten ulur jo nga droga. Ne fakt droga ta zhduk dhembjen /pf/images/graemlins/tongue.gif

duhet te besh nje cike fiskulture....

Kordelja

Valoris scriptorum

I rafte pika ishalla se me kane kujtu ate reklamen e llahtarshme qe jepnin aorten duke nxjerre kelliren duke e shtypur, auuuuuuuuu ca sikleti :mad: ma shpifen, as qe me plas shume ja ku po e ndez nje....edhe kafen sapo e marova...Lara a do nji mi :eek: /pf/images/graemlins/blush.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ca thote ky mi /pf/images/graemlins/wink.gif ne e came fitness-in ky hala andej, cigarja eshte gje tjeter fareeeeeeeeeeee, madje ma ka zgjeru mushkerin do thosha /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ua :eek: , ca ka kjo mi, mu ma permban statusi i nentitullit me u haperda nga ta kem kokrren e qejfit tim.... :eek:

P.s.See U around :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif