Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Une dikur, kur beja sherr, ndihesha teper "personazh"...nqs ke te njejtin problem (s'eshte e thene), mund ta luftosh.
Yogaaaaaaa!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Per nga natyra nuk me pelqen te hahem me njerezit, pra as te bej sherr, prandaj e perjashtoj ate qe thua ti ....nuk e di :rolleyes:

....por ama nuk me pelqejne .....lere fare /pf/images/graemlins/smile.gif

ca me thoni ju njehere? /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

E bukur ajo flaka blu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qenka per idete e mia dhe mund te shkoje edhe per fuegon /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Mos ideologjizo, i dashur.....zoteri!
Eshte thjesht ngjyra ime e preferuar. Ka te beje me shume me detin...dhe po deshe ta kthesh ne ideologji me zor, deti eshte i majte, i te gjitheve. /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] T'ia vjedhim :eek:

P.s.Po qe se s'e ka problem autoresine... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E mora une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Se mos do na hedhe ne gjyq kjo ne /pf/images/graemlins/tongue.gif
Keshtu si eshte bere forumi, nuk e can koken me njeri per rregulla.

ah mqs jemi! Kam ndermend te nis nje "kryqezate" ligjore.... do me ndihmoni? :rolleyes:

olti

Neo

Kini durim /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shoh nje invazionn firmash ne latinisht /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS: Cdo te thote 'nga e majta e se majtes'? :eek: :confused:

jula

Primus registratum

Durimi im eshte i pamate, shohim e bejme.
Paraprite: Po ka te beje me ate problemin qe ke tek Moderatoret, nuk jam nder rradhet.

P.S. E majta e se majtes mund te jete edhe e ...djathta, po kam frike se nuk jam siperfaqe rruzullore. /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Lara dhe Jula me ne fund jua gjeta nje foto te koheve te vjetra /pf/images/graemlins/laugh.gif
Five_Gates_Pic_13665.jpg

Ndersa ky jam una pas ca kohesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

asdham%20ska.jpg

Kordelja

Valoris scriptorum

Edhe une refuzoj qe ajo para te jete Lara, ajo mrapa eshte Lara dhe s'e lu as topi, si bicim Komisare Drite....

jula

Primus registratum

Mua ne fakt do ma qante syri te isha ajo biondja...dmth keshtu mendova ne fillim. Pastaj pashe qe aty nuk ka asnje companero edhe me doli komplet qejfi i luftes guerrilase...

:rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara, se c'ka ca parandjenja te cuditshme ky kalamoni i keq qe me len pa men mu....vetem njehere gaboi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

E gjetaaaaa! Ja ku jam une, s'ma ka kapur fotoja koken, po shpresoj te jap idene... :rolleyes:

che06.jpg

Kordelja

Valoris scriptorum

M'duket se e njof ket kaloresin, kaleron shume ky... /pf/images/graemlins/wink.gif :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Mqs ju pelqeu, atehere ja po ju ve ne dukje te terave. Pervec dy te permendurave me pare, keni dhe Tutu, Ofeline, bluen dhe Kordelen nqs ka qef /pf/images/graemlins/tongue.gif
Te tjerat nuk i njoh /pf/images/graemlins/laugh.gif ndersa shoket kompaneros nuk e di nga jane, por me duket se ka shkarje deshirash seksuale ne te tilla situata /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif j/k
Five_Gates_Pic_13663.jpg