Rezistenca!

olti

Neo
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga Blen[)i:
[qb] Para partizane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ninja.gif
[/qb]
Me kujton kjo shprehje kur isha i vogel
unsure.gif
:rolleyes:
Cmendeshim pas ketyre filmave. Sot verej dicka ne ato filmat qe kemi pare dikur. Nga njerezit Italianet dhe Gjermanet dilnin me kriminelet si dhe nga kafshet Ujku me dhelpren
biglaugh_2.gif

Sidoqofte nuk me ben me fare te shoh ato lloj ekranizimesh. Me duken shume shume kot. Motra ime 7 vjecare i pelqen jashte mase :eek: :confused:

Me ka marre malli per te /pf/images/graemlins/frown.gif

olti

Neo

PO te them se kam pas nje shok tjeter qe e quanin 'Bim Koburja'
biglaugh_2.gif
Seriozisht
ninja.gif

Bim eshte shkurtim i Ibrahim :cool:

Blendi

Primus registratum

Nejse po hec. Nuk kena mbet keq per emra. Mirmjes i here te gjitheve dhe uroj te jeni cuar ca energjike sot se une vete e kam koken daulle dhe me flihet, nuk ua uroj.
Nga nje perqafim te ngrohte besnikeve.
me paska marre malli...

PrInCiPiEl

Primus registratum

Nje profesor timim, ne kohe te pa-kohe , donin qe ta diferenconin , dmth largim nga partia komuniste dhe automatikisht largim nga puna ne universitet !!!???!!!

Ne mbledhjen e Aktivit , Profesori , qe ishte shume i dashur per studente , ishte deklaruar :

Unë jam e^x , o më diferenconi o më integroni , mua azgjë nuk mund të më bëni !

jula

Primus registratum

Kam nje gjysh une o shoooke, qe c'ti thuash me pare...ka qene kolonel, tip inteligjent po shume i indoktrinuar fatkeqesisht. Mbaj mend qe kur isha e vogel, pa nje, pa dy, me kujtonte se gjyshi tjeter ( :wub: ) nuk kishte qene partizan, po ende nuk e kuptoja mire kete insistim.
Nuk mbaj mend sa here jam zene me te per vdekje, heren e fundit per ate qe ndodhi ne Genova (G8, 2001). Ky fare "komunisti" me tha:
-Kush vihet kunder shtetit, meriton te gjeje fundin e atij shokut tend!
-Gjyshi, po ata jane te majte, i ke degjuar kerkesat e tyre ndonje here?
-Ajo qe thashe vlen pavaresisht cfare kerkojne!!!
- Censure :mad:

Ne fakt nuk e urrej, perkundrazi. Ka pasur 1000 raste kur eshte sjelle njerezishem, miqesisht, ka sakrifikuar shume per te afermit e tij, ka vuajtur shume per arsye personale.

Nuk e kuptoj c'pata, as qe doja te hapja muhabete serioze (per me teper po pres "denimin" e faqes 100 /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
Hmmm, c'doja te thoja?????
Po, doja te thoja se nje gje kam kuptuar me siguri:pothuajse perhere, njeriu i njohur nga afer eshte me i mire se ideologjia e tij. /pf/images/graemlins/smile.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Sa bukur flet kjo Jula /pf/images/graemlins/smile.gif
Po sa gojë-omel që osht /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Amen
Qe ke tru ke tru, kete e dine te gjithe po qe te kesh edhe gjysh figure eshte si pune paje. Dal kur te vije ndonjeri, "dua te te takoj gjyshin", hej mos te te duket aq absurde se perdesh e thash vete. Une kam nje gkysh qe po arrin te 80 po duket akoma sikur eshte 60 vjec, gjyshja ka vdekur qe kur nuk mbahet mend, ndoshta kjo e ka ruajtur gjyshin te ri?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe ai ka qene deri vone oficer dhe e mbaj mend nje here qe me kishte nxjerre shetitje me uniforme ky keshtu hijshem fare, dhe kur me bleu akullore i tha asaj, nje per nipin, dhe i shpjegoi "djali i vajzes" habia pasoi se ai dukej teper i ri atehere per te qene gjysh, pastaj pasoi nje shkelje e syrit qe e mbaj mend akoma.
Edhe kjo ideologji/praktike quhet. Te pakten te mban te ri. Asgje nuk thash me duket, me pihet kafe.

jula

Primus registratum

Rrofsh, Princi. /pf/images/graemlins/smile.gif
C'denime mund te jepen virtualisht?
S'me duket shume e mundur, po nejse, do sajoje ndonje gje Lara. :cool:

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb]
nje gje kam kuptuar me siguri:pothuajse perhere, njeriu i njohur nga afer eshte me i mire se ideologjia e tij. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
...mendo nje cike Blendin te njohur nga afer...
Si te duket menyra ime e kthimit te komplimentit? :cool:

Blendi

Primus registratum

Ok flm. Por po me vjen turp tashi. ndryshe nga thiatro ku zhvishem me laren rrugeve te tiranes, kam icik cipe ne te vertete. Ndersa ajo jo! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ata njerez qe me njohin nga afer nuk %$^&# shume per ideologjine time dhe shkruajne me shume te th&th, rezistenca eshte dicka qe nuk u intereson ne mua. "E mire vazhdoje kete chegevizmin e ke si hobby te falet" me thone.
Chegevizmi i sat eme jam tunduar te them, po nuk dua ta qelb.
Kur nuk....pfffffffff. Nejse
blush.gif

bebi

Primus registratum

[qb]
[qb]
nje gje kam kuptuar me siguri:pothuajse perhere, njeriu i njohur nga afer eshte me i mire se ideologjia e tij. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
...mendo nje cike Blendin te njohur nga afer...
Si te duket menyra ime e kthimit te komplimentit? :cool: [/qb]
vule te thate asaj qe tha jula. asht goc me mend /pf/images/graemlins/smile.gif

jula

Primus registratum

Po nje idiot psikolog i ardhshem qe me pyeti "Cili eshte indumenti i pare qe vesh pasi del nga dushi? Pasi je fshire, lyer me krem, etj. e kam fjalen?"
Une thashe te tregohesha e sinqerte:
-Corapet!!!
Po ju kursej analizen e tij mbi perversionin e personave qe nuk veshin fillimisht te mbathurat...
Edhe njerezit qe pergjithesojne si shoh dot.
Apo mbase eshte e vertete ajo teoria (mahhh, s'me duket ne kete rast /pf/images/graemlins/frown.gif ), rendesi ka qe une nuk do zhbiroj me kurre tek Psikologjia & CO.

Kete jua thashe qe ta keni parasysh po ju pyeti ndonje psiKo...log. Allegriiiiiaaaaaaaaaaaa!!!!!
Ju kam xhan, ika tani. Lexohemi. /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Mos i ver re keto testet e budallenjve. Si ai qe thonte "po pate akuarium ne shtepi je Gay" /pf/images/graemlins/laugh.gif
I bie qe te kem qene gay me perpara por tani nuk jam me. lol

PS. Blue ai lepuri jot dukej sikur kercente me muziken qe kishte vene ky shoku im te zyra. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si ia kalove ti?

bebi

Primus registratum

Mire Blendi ne pergjithesi mire. Nuk e di se cfare bej akoma ketu ne fakt, neser kam udhetim. (nje short holiday).
E sheh Blendi "Kjo dreq gjeje". Ne fakt duhet te te fajsoj ty dhe rezistencen per sonte dhe massachusets, se ne fakt nuk kisha ne plan per te albforumos /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po nga anet e tua, c'kemi? Shpresoj qe jeta po te trajton me doren e drejte /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Nuk kam turp une mi jo!! :sleep: pfffffffff
Ej po he mooooo rrrrezistencaaaaaaaa c'keni bere ndonje gje tjeter?
Shef ti? Dashkam muhabet une kot asi koti.

Blendi

Primus registratum

K'tu qeke hala ti?
Une po iki per llazanja, do vi ta haj ne zyre ama, per shnet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Nuk tremem jo se shoqnia jote me eshte e embel, mos bej sikur nuk e di. /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Ske faj ti jooo...kam faj une qe e lexova. Rrembeva me shpejtesi dy speca napoletane, nje patkua kali, nje bisht lepuri, nje hudher te stermadhe (ate qe me kishte dhuruar Spaced per Vit te Ri) dhe mbi te gjitha, njeren dore s'po e ndiej me nga gjesti i "cornave" ku e kam detyruar te rrije!
tongue-.gif

Kam shume paragjykime? Jam skaramantike? Mire, mire, ja po le menjane hudhren...edhe ti mos shih me nga keto fare gjerash! Arkivolat do presin dhe ca si shume, ehuuu sa nete kemi akoma per te "urryer" neeeee.
biggrin-.gif

Shpresojme, dmth.

smilies-7221.png