Re: Rezistenca!
ciao rezistenca
Kurse une jam bosh
e dashur lara und kordele...duke ju bashkangjitur gjendjes tuaj emocionale... ju pershendes
...gjithmone ne kte kohe ne mes dimrit e pranveres krijohet nje si vakum bosh...kte e ndjej cdo vit biles e kam vene re tek shume njerez...tani me eshte ba disi e kjarte ...
...mendova t ju jap dicka te lezoni...e kam shkruar dikur ... ndoshta...
pacim /pf/images/graemlins/smile.gif
nje variant e pershkrimit te Stineve...
Dimri, me ngjan me proçesin e zhvillimit te shtatzanise.
Dhimbja ... Bresher,
Sensibilitet ... ndryshim i papritur i kohes,
Gjuajtja e Krijeses... Vetetim,
Ankth ... Ftoht,
Tundimi i pritjes... Deshire per rilindje.
Ngrohtesi ( kur prek boren, ngrohtesia e mbrenshme...ngjan me ngrohtesine e dores qe i jep kesaj krijese i ati).
Ditet qe ndajne Dimrin me pranveren ne te cilat arrin intensivisht Kulminacionin e Finales se tij, ngjan me dhimbjet e ardhjes se gjatmirpritur krijese...
Pranvera: te mbush plot Energji. Transparenca e ngjyrave, lulkat e brishta, sythkat e prosalindura ngjajne me kete Krijimtari qe te lumturon çmendurisht. Te ben te dashurosh gjithçka. Dita e dites theksohen ngjyrat dhe nuancat. Keto sebashku me elektrizimin e ajrit pranveror te dehin.Vehtja te duket dhe me i mire, se vetem Do, do gjithçka. Ah Pranver...
Vera: Rritje dhe shkrirje ne nje...
Vjeshta: Pamvarsi. Pas ketij intensiteti nevoja per Hapsiren tende, rikthimi tek Vetvetja. Aty selksionon ate ma esencialen...
Ashtu siç gjethet e vjeshtes braktisin trungun e tyre, ashtu fluturojne nga mendja mendimet duke lene nga pas gjurmet...Nostalgji...Hapsire per te reja...Mall...Pritje
----------------------
opppsss /pf/images/graemlins/blush.gif e paskeni pas fjalen per boshllekun e stomaktut...baaaaaaah
n fakt prej aty filojne te tana ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
----------------------
keqtrajtoni te drejtat e autorit /pf/images/graemlins/laugh.gif
----------------------