Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Mendohet se ana e djathte i takon njeriut me te rendesishem, edhe i ftuari kryesor vihet ne te djathte, kur ne krye eshte kryefamiljari.
Por versioni i burrave eshte si gjithmone: "Te kam nga ana e zemres!" :mad:

Kane filluar te porositen me shumice krevate te rrumbullaket...

Blendi

Primus registratum

Vetem se thone se luhet me mire ne krevate te rrumbullaket. /pf/images/graemlins/wink.gif

ortografiaaaaaaaa /pf/images/graemlins/frown.gif

jula

Primus registratum

Une si gjithmone e kam nje zgjidhje kur behet fjale per barazi: Fjetja te behet nje nga kembet, nje nga koka, secili ne te djathte te tjetrit! /pf/images/graemlins/wink.gif

Ika per sot, ciao.

Blendi

Primus registratum

Pa corape ok? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt shnet pra.

loaded

Primus registratum

Lara..ja se shef...s'hyn ti ne chat dhe mu s'me zen gjumi sonte.Amon hyj amon...Se zeven e çova al quel paese... /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Sa ohmn e keni Rezistencen ju njerez?

qe ta dime kur tju blejme llampat! /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Pershendetje /pf/images/graemlins/smile.gif
Meqe e zgjidhem ate "problemin" e anes se krevatit, kam nje pyetje tjeter "me ane" une: Pse e benim grushtin me te djathten gjate diktatures? Eshte nje forme nderimi i vjeter i se majtes dhe behet rigorozisht me te majten.
Ne fakt pyetjen ma beri nje shoqja ime...I thashe: "Aman o Vale, nuk e kupton se i kishim te gjitha se prapthi? Pastaj, c'te behet vone?"
Por po perpiqem ti jap pyetjes nje pergjigje, me hyri krimbi...nqs keni ndonje ide...

jula

Primus registratum

E pra, pyeta edhe nje enverist tek politika, po s'dinte gje sagllam...
Vetem nje hipoteze me lindi (terthorazi nga ty, flm): Mund te jete tentative per te gershetuar grushtin komunist me nderimin ushtarak (gjithe nderimet ushtarake behen me te djathten)...
Cfare nervi, komunistet sikur jane antimilitariste!!! :mad:

olti

Neo

Ngaqe shumica e atyre qe bene komunizmin shqiptar ishin injorante dhe barinj dhish. Keshtu qe dhe grushtin e bene si u erdhi per mbare dhe per mbare vjen nga e djathta /pf/images/graemlins/tongue.gif (Mos te ofendoet e njeri, nuk e kisha fjalen per komunistet e shkolluar qe pergjithesisht nuk paten gje ne dore) :cool:

jula

Primus registratum

Noblesse oblige, na eshte ekuilibruar dhe ky cuni...sa i mire...
Leme te shijoj kete moment, mos shkruaj direkt "Vdekje komunisteve!" :smash:

PrInCiPiEl

Primus registratum

Isha duke ecur(kohe me pare!) me nje kusheri ( demokrat i modh ! ) prane shtepise se tije (ne atdhe).

Aty afer nje fqinje(komunist i perbetuar !) i tije po e mprefte sopaten.

Kusheriri e pyeti : Po e mpref sopaten eh ?
Fqiu i pergjegjet : Po ! - ne menyre qe te jemi i gatshëm , që në momentin më të volitshëm
të ta këpus ty kokën
!!!

Une mbeta i shtangur !!!!!!!

Kushëriri i përgjigjet : Eh ore fqiu im !
Unë sopatën ka kohë që e kam mprefur dhe e kam gadi !!!

Hej bela ! (mendova une !)
Pastaj fola : PO , PO "MIRE" E KENI JU DY !
NE SHQIPTARET GJITHMONE I KEMI ARMET GADI PER NJERI TJETRIN
!!!

jula

Primus registratum

Vrojtim: Principiel flet (shkruan dmth) ne ligjerate te drejte a te zhdrejte, por perhere i rendit si fjale te urta. /pf/images/graemlins/smile.gif

jula

Primus registratum

Hihihi, e pashe para se ta editoje: Ne vend te "demokrat" kishe shkruar "ballist"... :cool:

PrInCiPiEl

Primus registratum

Mbase ... por ishte TYPO , gabim i rastësishëm !

Shënim :
Ajo që e shkruajta më lartë , NE ASNJE MENYRE
nuk i drejton GISHTIN tregues askujt !!!
Nëse do e bëja një gjë të tillë , TRE GISHTAT
e tjerë do të ishin në drejtim timin
!!

Thjeshtë ishe KONSTATIM , sa ishte i dhimbshëm aq edhe real !

Blendi

Primus registratum

Ne fakt Jula une nuk di me i dhone shpjegim pyetjes tende. Ndoshta sepse nuk kam nderuar asnjehere me grusht. Por enverizmi shqiptar ishte aq se prapthi sa kjo do hynte te kontravergjencat me te vogla.

Ti pyet me mire pse komunizmi qe predikon anti-despotizmin dhe demokracine absolute bie gjithmone ne kurthe te Stalineve dhe Envereve. Dhe pse, pseeeeeeeeeeeeeeee :mad: kur nje burre si Allende vjen, vjen edhe CIA per ta qelbur situaten me Pinochetin. (11 Shtat. 1973)

Nje shoku im i ngushte ne pune ka te fejuaren nga Kili dhe po me tregonte se gjate pushimeve ne Santiago ne nje treg kishte permendur Pinochetin (e pa ne njegazete) dhe nje grua filloje te qaje dhe ti gjuante me portokaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Po ortodokset pse e bejne ne kahje te kundert te katolikeve kryqin?
Pse e bejne me tre gishta e di.

olti

Neo

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Po ortodokset pse e bejne ne kahje te kundert te katolikeve kryqin?
Pse e bejne me tre gishta e di. [/qb]
Prit t'i dergoj nje email shokut tim ortodoks te ma tregoje /pf/images/graemlins/tongue.gif

eM

Paper Moon

Po ta benin ne te njejtin krah nga do ti dallonin?!?!?! /pf/images/graemlins/wink.gif