Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Mir e ke ti, po ja qe ktu asnji nuk eshte goca e shoqes mamit. gjith t'huj.

Edhe mu me kan bo i ftes kshu ti Xingaro, po nuk e perfilla se ishte heret shume per mua. masnej ku di une qe nuk ndrohet qeveria dhe myllet ai veni, ose zvendeshem nga kuadro te tjere /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ofelia

Forumium praecox

Mbase Lara... ndoshta kam friken e rutines, mbase pak edhe te humbjes se pavaresise sime; te kuptohemi, me pelqen t'i zgjidh gjerat me aftesite e mia, jo sepse babi apo xhaja njef njerin qe mund te njofi nje tjeter dhe qe mund te kete ne dore "fatin" e disa te tjereve...

Blendi

Primus registratum

Aq e vogel eshte bota sa ne ketu ne Amerike themi. Mos i boj tre pytje se do dilni kusherinj.

olti

Neo

Pershendetje populli mengjerash /pf/images/graemlins/smile.gif

vdekje Fidel Kastros /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Mengjarash, je vete, se ty te punon (me perparesi) hemisfera e djathte! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Vdekje Fidelit, e mbeshtes si mendim...nderkohe e hengri paparen AGNELLI..... :sleep:

loaded

Primus registratum

Eshte gjynah te gezosh per vdekjen e dikujt!Edhe nese e ke armik...edhe nese me pare...me te qeshur ...ja ke uruar.Avokati gjynah!

jula

Primus registratum

As u gezova, as u merzita, une thjesht :sleep: ...
Per nje qe i kishte kaleruar te 80-at, besoj se vdekja duhet te ishte ne menu.

Per Cobain, p.sh. kam qare dhe kam lene nje dite shkollen. Jo per arsye ideologjike.

loaded

Primus registratum

Hahahaha per cobainin e?Une ne 1 shtator...kur iku Ronaldo nga Interi...gjithe diten si kam folur me goje njeriu.Isha bere sikur me kishte lene gruaja... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Meqe e prure llafin te futbolli ,na gjen dot nja 2-3 bileta Bologna-Inter...se eshte pas nja 2-3 javesh.

jula

Primus registratum

Top-kembo-filia jote me tremb, djale...mos e shih ate ndeshje, kam parandjenjen se Interi do perfundoje keq... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

loaded

Primus registratum

Hahahaha...po te them nje gje.Interi ne Parma nuk kishte fituar asnjehere ne kampionat qe nga viti 1908 kur eshte krijuar...Fitoi kesaj radhe qe isha une ne stadium.Sa e do bastin qe Interi fiton ne Bologna? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsakja

Primus registratum

Si nuk e merr njeri me i dru kte Oltin mi aman!!!

Cun te pash mo ktu do i boj peticion sh.O /pf/images/graemlins/wink.gif
TE TE BOJE ATENTAT...qafir /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Captain Albania:
[qb] Pershendetje populli mengjerash /pf/images/graemlins/smile.gif

vdekje Fidel Kastros /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Për kend po thua ?
O më duket se ai është Fadil Kastrati /pf/images/graemlins/laugh.gif
Se Fideli ka kohë që s'është më /pf/images/graemlins/laugh.gif

:rockband:

Blendi

Primus registratum

Ky trapi do me i ra irakut qe i ardh mas qafe. Nuk iken me i ra sadamit po do me i zhurit krejt si popull. Robt po ankohen se u ka liru qemeri pantallonave, duhet me shtrengu rrypin. Edhe vet kom ra goxha. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

po hajt se te qemeri i bahet dermani, shterngohet me rryp si e the vete, problemi asht se mos lerohen ne vende te tjera, pastaj edhe pantallonat elegante te duken si xhinsat e repistave /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Pershendetje.E pate apo jo? [/qb]
si tratta di un indovinello?
oppure un puzzle? se no spiegati meglio!
help.gif